Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

afera tasmowa o co chodzi w ogole?

Polecane posty

Gość gość

wytlumaczy mi ktos? Jestem akurat za granica, nie ogladam telewizji i zupelnie nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. Ktos mi opisze po krotce od poczatku co jest grane?

Gość gość
bo chcieli taśme izolacyjną a była tylko zwykła

Gość gość
Chodzi o to, że nagrali jakieś grubsze ryby jak gadają o jakichs braniu pieniędzy i ogólnie jakieś takie niezbyt legalne sprawy, coś o banku coś tam. A teraz polski rząd PO tusk i reszta zamiast zająć się tymi co o tym gadali to odwracają kota ogonem i napieprzają na tych co to nagrali, wczoraj ABW przeszukiwali biuro gazety WPROST która ujawniła te nagrania, co jest zabawne bo WPROST to gazeta lisa tuska i ogóle to jest gazeta PO wiesz o co chodzi i ogólnie wszyscy są w****ieni bo PO nappieprza na swoich

Gość gość
I ogólnie po takiej aferze rząd powinien podać się do dymisji, tusk i tak dalej.. ale wiadomo trzymanie stołków, bardziej do koryta. O to chodzi

Gość gość
ale dlaczego rzad mialby sie podac do dymisji? Co tusk ma wspolnego z tymi nagraniami? Czy to wlasnie o nim lubk o kims z rzadu te nagrania byly? Co takiego strasznego nagrano? Bo jesli cos w stylu brania lapowek, zalatwiania komus po znajomosci roznych rzeczy itd to w sumie zadna nowosc a oczywista oczywistosc, poza tym prawie kazdy Polak tak robi. Wiec?

Gość gość
Taka jest prawdą