Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwac klientke w

Polecane posty

Gość gość

salonie fryzjerskim takim drozszym gdzie przychodza raczej babki z kasa, ale jedna jest normalna mila przecietna z wygladu. widac ze nie zarabia kupy szmalu, po prostu przychodzi bo chce miec cos fajnego na glowie i zeby fryzjer jej doradzil i dobral jakas fajna fryzure. moj kumpel taka wlasnie ma klientke i ciagle mnie pyta co robic zeby ja poderwac, a ze ja nie potrafie mu poradzic to pytam was. w dodatku ona jest spokojna, usmiecha sie, ale nie nawiazuje rozmowy jedynie na temat swoich wlosow.

Gość gość
tzn.? uwazasz jesli nie nawiazuje sama rozmowy to lepiej dac jej spokoj?

Gość gość
Tak. Babka pewnie przychodzi żeby jej włosy zrobić i niczego innego nie chce/nie oczekuje. Próbując ją poderwać może stworzyć niezręczną sytuację i tylko stracić klientkę. To tyle jeśli chodzi o zdrowy rozsądek. Jeśli chcesz pomysł na podryw, to mnie kiedyś w sklepie pan poprosił (jak jeszcze karty na podpis były) podając mi paragon "podpis i numer telefonu", po czym się uroczo uśmiechnął. Skuteczność sposobu: oduśmiechnęłam się, powiedziałam "podpis może pan dostać" i podpisałam. Po czym wyszłam ze sklepu i teraz tam nie chodzę bo mi głupio.

Gość gość
a moze ona jest niesmiala i nie ma odwagi zaczac rozmowy, podobno sie czesto do niego usmiecha a ten glupek wpatrauje sie w nia.