Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje przekleństwo wrażliwość

Polecane posty

Gość gość

Jestem wrażliwa aż do przesady. Mogłabym tę cechę pokroić i rozdać wszystkim ludziom na świecie. Mam przez to wiele problemów. Cierpię. Zamieniam się w potwora.

Gość gość
Tez jestem wrazliwa ale nie wiem czy o taka wrazliwosc ci chodzi. Placze na kazdym filmie o milosci to przeplacze caly film , m jak milosc na dobre i na zle tez placze. Pomysle wieczorem ze kiedys umra mi rodzice tez placze.

Gość gość
Ktos mi tylko cos zlego powie to bardzo to przezywam , przejmuje sie kazda p*****la .A tez chcialabym miec wszystko w d***e.

Gość gość
Hm....a ja nie placze ani na filmach,zadko na pogrzebach....ale jak widze smutne psie slepia to mi serce peka....i z chamstwem srednio sobie radze i naiwna jestem,bo glupia ludziom wierze...czy to tez jest wrazliwosc?

Gość gość
Ja tez swoja wrażliwością(właściwie nadwrażliwością) mogłabym obdarować pół swiata,wszystkim sie przejmuje i biorę do serca,przeżywam,obwiniam.Zawsze cos mi sie tam tłucze w głowie.Jestem tez bardzo wrażliwa na cierpienia,problemy innych ludzi,jestem tez wrażliwa na cierpienia zwierząt.Mogłabym tak pisac i pisac w nieskończoność i jest to przekleństwo bo cieżko sie z tym zyje.Wynikaja z tego same problemy,zdrowotne,rodzinne ,w relacjach z innymi ludzmi itp.

ale coś wynika z tej waszej wrażliwości ? czy tylko tak sobie myślicie o sobie i już ?

Gość gość
W moim przypadku wynika pomagam zwierzętom,angażuje sie w różne rzeczy,inny wynik to niszczenie siebie oraz to,ze musze chodzić do psychologa i psychiatry.

Gość gość
u mnie to samo. boje się ludzi z którymi mam konflikt, ze mnie pobija np. albo nie mogę mieszkac w bloku bo się boje ze dzieci będą gnebic masakra

Gość gość
A mnie wczoraj obraziła nauczycielka, ręce mi się trzęsą do teraz, brzuch boli nadal, myślę o tym bez przerwy. Też jestem nadwrażliwa. Ludzie powinni bardziej myśleć co mówią do innych, bo nie po każdym słowa spływają jak po kaczce.