Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważajcie kobiety

Polecane posty

Gość gość

pny ,czuły,itd wszystko może się zdarzyć,,,...... ,poznałam faceta rok temu ,spotykalismy się 2-3razy w miesiącu,oczywiście dżentelmen,konwenanse ,romantyczny itd,streszczam ,bo nie chcę opisywać całej historii,okazało się że facet leczy się psychiatrycznie,2razy w roku jest hospitalizowany,przeżyłam szok,

Gość gość
z poznania?

Gość gość
Nie,z Głogowa.

Gość gość
wielkie mi rzeczy. trudno, żeby mówił o czyms takim na pierwszej randce, sądząc po Twojej reakcji - miał rację, że ukrywał to przez cały rok. różne są powody wizyt w psychiatryku. może ma zwykłą depresję? a nawet jeśli to coś poważniejszego, to co? chora psychicznie osoba też może się zakochać, chodzić na randki, być szarmancka, elegancka itd. i nie musi stanowić najmniejszego zagrożenia dla społeczeństwa czy bliskich.

Gość gość
psychiczny ma prawo umawiac sie na randki i byc szarmancki tylko powinien o swoich klopotach powiedziec najdalej na 2-3 spotkaniu. podobnie ma sie rzecz z bezplodnymi, czy chorymi na choroby genetyczne. kazdy ma prawo wybierac w kogo i czy w ogole zainwestowac swoje uczucia.