Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o kobietach, które słuchają się facetów jak mają wyglądać?

Polecane posty

Gość gość
Są biedne, nie mają własnego zdania i ogromne kompleksy.

Gość gość
liczą się z ich zdaniem; biorą je pod uwagę; bardzo im na nich zależy; nie mają własnego zdania; lubią sprawiać tym radość;....

Gość gość
brać czyjeś zdanie pod uwagę, a zastępować nim własne to dwie różne sprawy.

Gość bebe b
Pracowałam kiedyś w salonie urody przy obsłudze klienta i wiele takich kobiet widziałam. Gorzej, jedna z nich została zdradzona, facet zdradził ją z jakąś rudą. Co zrobiła zdradzona dziewczyna? Przyszła do salonu i oświadczyła, że musi mieć taki sam kolor włosów!!!! Co trzeba mieć w głowie? W dziesiątkach mogę liczyć klientki typu: "Nie zetnę bardziej włosów, bo Miś mi nie pozwala/do domu nie wpuści/co powie mój Miś??? Jedna nie mogła sobie zrobić depilacji bikini, bo mąż podejrzewał, że pewnie goli się dla kochanka i przed pracą sprawdzał czy nosi stringi, bo jak nosi to też...patrz wyżej.

Gość gość
szczerze mówiąc szczęka mi opadła...rozumiem zapytać o opinię, ale to już przegięcie. Z drugiej strony znajoma opowiadała jak jej mąż zobaczył nowy kolor włosów to przeszedł obok jakby jej nie widział. Niby pół-żartem, pół-serio, ale trochę to poniżające.

Jeżeli we wszystkim, to sądzę, że nie mają poczucia własnej wartości i robią to by się podobać i ze strachu przed utratą. Słuchać trzeba, w niektórych rzeczach można się ugiąć, ale nie wbrew sobie.

Gość gość
A ja się "słucham"...Może inaczej- nie przefarbowałabym się na rudo/blond bo "miś każe"...Ale wiem, że nie znosi np. grzywki. Kiedy idę do fryzjera krzyczy "tylko nie grzywka!!!". Fryzurę z grzywką miałam raz:)- i od tego momentu jej nie znosi. Lubi spóniczki- i czasem zakładam specjalnie dla niego:)... Tak samo bielizne- jak nie miałam faceta nosilam byle co:) Teraz dbam o to, by kolorystycznie biustonosz pasował do majtek. Co jeszcze...Hmmm...nie lubi kolorowych makijaży, a dokładniej cieni do powiek:) Więc nie używam:D Zlinczujcie mnie, ale to i wygoda i oszczędnosc...:)

Gość gość
ze sa pipami i predzej czy pozniej taki facet zdradzi taka pipe z taka Kobieta ktora ma swoje zdanie :)

Gość gość
Powinna olać głupie uwagi chłopstwa skupiając się na cechach umysłowych człowieka aspirującego do miana partnera.

Gość gość
Głuptaski