Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce faceta bo wiekszosc traktuje kobiete jak towar

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiaja sie tylko "da czy nie da" czy ma fajne cycki, dupe, czy zrobi loda, nadstawi dupe do anala, czy dobrze sie rucha, aha i kazda wg nich to dziwka i materialistka i podchodza do niej nie jak do indywidualnej osoby, z uczuciami, osobowoscia, tylko mysla, jak ja zdobyc, czym by tu sie popisac zeby oczywiscie rozlozyla nogi i ulzyla jego potrzebom bo jak nie to zla ksiezniczka i feministka i wszystko co najgorsze. Czemu wiekszosc ludzi cechuje taka pustka emocjonalna nie mam pojecia, nawet ludzie w malzenstwach sa tacy plytcy...... wazne, zeby facet zarabial, a kobieta byla ladna i chetna do seksu.. serio? nie ma miejsca zadnego na jakies uczucia?

Gość gość
faceci to debile wiec nic nie poradzisz, nic dziwnego ze wiele kobiet jest w zwiazkach z wibratorami- na mężczyzn nie ma co liczyć

Gość gość
Mądra decyzja. Znajdź sobie co najwyżej jakiegoś do ruchania i zadbaj o żelazną antykoncepcję. Samotność zabijesz obecnością jakiegoś zwierzaka, np. psa. Nic więcej do szczęścia nie potrzeba.

Widzę macie fatalne doświadczenia. Nie wrzucałabym wszystkich do jednego worka.

Gość gość
dziewcze uczciwy dziwkarz to wzor cnot w dzisiejszych czasach wzor cnot waszelakich serio

Gość gość
nie chce nawet zadnego do ********* rzygam jakimis podchodzami, gierrkami, mam w d***e to wszystko, jakies dziwne gierki damsko meskie, wolalabym zeby to bylo szczere i prawidziwe...

Gość Heniuś
Nie traktowaliby tak "kobiet", gdyby ich oczekiwania były inne. To myśliwy dostosowuje się do zwierzyny a nie odwrotnie w dodatku zdecydowana większość polskich bab marzy by się znaleźć w skórze tłustej sarenki podrywanej przez dewizowego myśliwego :) Przecież baby uwielbiają być towarem seksualnym, eksponować swoje fałdy i liczyć na aplauz podrzędnych dokarmiaczy, wrzucić swoje obleśne foty na jakiś portalik i dowartościowywać się komentami w stylu "ale bym cie zar...ł w kakałko" :) Przecież baby nie chcą być równorzędnym partnerem dla faceta tylko pragną, by ten je zdobył, posiadł, opłacił raty - więc o co znowu pretensje do facetów? Kiedy baby chociaż przestaniecie mieć pretensje do facetów o to, że spełniają wasze wymagania? Może wtedy będzie się z wami dało pogadać o czymś więcej :)

Gość gość
Ja nie mam żadnych wymagań co do mężczyzn poza dwoma: żeby mnie kochał i nie zdradzał. Dziwnym trafem to za duże wymagania dla facetów.

Gość gość
tak, ja tez nie chce macho, co by zarabial nie wiadomo ile i wygladal jak brad pitt, tylko cos prawdziwego..... no ale mam wrazenie ze wiekszosc ludzi dzisiaj ma dziure zamiast serca i k***sy/cipki zamiast mozgu.......

Gość gość
Ja też nie chcę umieśnionego bożka z wielką fujarą. Chcę czułego kochającego mężczyznę, partnera, który nie będzie mnie traktował jak podgatunku człowieka i będzie dla mnie wsparciem w każdej sytuacji, będzie świetnym ojcem moich dzieci i przede wszystkim będzie mi wierny. Jaka szkoda, że dla wielu mężczyzn to za wiele..