Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość autorkaaa

Co myślicie?

Polecane posty

Gość gość autorkaaa
ooo widze ze tu sami wszystko wiedzacy. Wiedzą czemu zaszłam w ciążę! No brawo. Gdyby mój facet był taki zły i tak źle mnie traktował to bym go nie pokochała i nie chciałabym go za meża !!!! Mamy różne zdania w tej kwestii ale juz zleciały się te tylko nawyzywac potrafią. A naszego syna bardzo kochamy i nie był to żaden akt frustracji !!! Chyba niektóre dziewczyny u mierzą wszystkich swoją miarą!

Gość gość
Gdyby mój facet był taki zły i tak źle mnie traktował to bym go nie pokochała i nie chciałabym go za meża !!!! xxx no to idąc tokiem twojego myślenia widocznie ty jesteś zła, koro twój facet cię nie kocha i nie chce za żonę!!!

Gość gość autorkaaa
A może ma po prosu inne poglądy na tema ślubu i nie jest mu potrzebny do szczęscia. A może nie jestem kobietą którą chce za żonę, tego nie wykluczam przeciez

Gość gość autorkaaa
chciałabym przypomnieć że prosiłam abyście na pisały co byście zrobiły na moim miejscu a nie o ocenianie mojego faceta a raczej jeżdzenie po nim !!!

Gość gość
to, że nie chce cię za żonę jest pewne, więc nie musisz tego wykluczać, czy nie wykluczać!

Gość gość
a co? misio święty, że słowa nie można o nim powiedzieć? nie ty nam będziesz dyktować co mamy ci napisać - anie podoba się? to nie czytaj!

Gość gość autorkaaa
misia to moze masz Ty !! Misia ma mój syn w łożeczku. Ja mam faceta !!! Masz rację nie bede czytac Twojego obrażania. Żegnam.

Gość gość
niestety na tym forum niewiele normalnych ludzi.

Gość gość
gość autorkaaa dziś misia to moze masz Ty !! Misia ma mój syn w łożeczku. Ja mam faceta !!! xxx nie masz!!! nie chce się z tobą ożenić! ty mu tylko służysz, a on po prostu używa cię tylko kiedy ma na to ochotę!

Gość gość
to zupełnie jak mąż :P :D

Gość gość autorkaaa
Powalacie mnie swoimi wypowiedziami " Używa" . Uzywać o możesz pilota do telewizora. Smieszą mnie ludzie co sie tak wypowiadają a nie maja pojecia jak wyglada nasze zycie. mam faceta od 8 lat, meża nie mam. Nie każdy facet musi byc mężem. Czytając te wypowiedzi wiem juz czemu faceci nie chcą sie żenic :D

Gość gość autorkaaa
A na zawołanie to jestem tylko dla jednego faceta !! Mojego SYNA !

Gość gość
Smieszą mnie ludzie co sie tak wypowiadają a nie maja pojecia jak wyglada nasze zycie. mam faceta od 8 lat, meża nie mam. Nie każdy facet musi byc mężem. xxx już przestań się ośmieszać idiotko!!! założyłaś wątek, bo nie mogłaś przeżyć, że facet nie chce się z tobą ożenić o 11:00 byłaś gotowa nawet odchodzić! ( gość autorkaaa dziś Masz racje. Zrobie tak, tylko musze sie zebrać w sobie. Bo wiem ze to skonczy sie tym ze bede musiała spakowac siebie i synka i wyjsc. Jeszcze powstaje dobre pytanie dokąd pojdziemy, bede musiala cos ogarnac. Bedzie cieżko oj bedzie ciezko. ) a godzinę później doszłaś do wniosku ""mam faceta od 8 lat, meża nie mam. Nie każdy facet musi byc mężem.""" lecz się kretynko u psychiatry - już teraz wiem i rozumiem dlaczego facet nie ma zamiaru się z tobą ożenić!

Gość gość autorkaaa
Weź przestań obrażać. On ma prawo nie chcieć być mężem co nie oznacza że musi mi to odpowiadać !!!! Nie każdy facet musi być mężem i to nie jest zbrodnia. Ja nie muszę żyć z facetem który unika ślubu. Tak ciężko to zrozumieć? Widze ze musisz byc bardzo nieszczęśliwą i zgorzkniałą osobą bo tylko szukasz okazji na tym forum żeby komuś naubliżać.