Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazycliscie ze TUsk TVN stacja zaczela atakowac swoich pupilkow

Polecane posty

Hahahaha Rzeczywiste aspekty ekonomiczne. To kurwa niezly eufemizm. Dobra to ty tlumacz te aspekty ekonomiczne a ja cie oleje zebys sie nie spocil;)

Gość nowa lula
Czesc. A mi co zrobisz?

Gość gość
jasne qrwa najlepiej siedzieć za granicą i pisac ..............i pisac

Gość sąsiad sielanki
Ktoś się pytał gdzie znajduje się ta restauracja i czy można wejść z ulicy. Mieszkam tuż obok, jest to dawna karczma słupska, byłem tam dwa razy na uroczystościach osób z rodziny, wtedy zwykła knajpo-restauracja, posiadała swój własny sklep z produktami garmażeryjnymi na tyłach, teraz przez te tyły wchodzi sie do saloniku vip. Odkąd Sowa to kupił restauracja zrobiła się ekskluzywna i bardzo droga. Kiedyś, po wojnie knajpa nazywała się Sielanka i to w niej przesiadywał Grzesiuk.

Gość nowa lula
Jestem twoja satelita. Nie zauwazyles? .:)

Gość nowa lula
Masz ciekawe obserwacje. Bez obaw, zachowuje bezpieczna odleglosc. :)

Milo mi ze cie ciekawia. Jezeli chcesz wiedziec cos wiecej na ich temat to spotkajmy sie w "sowa i przyjaciele" :D

Gość Sowa reincubation
Yo mutherfuckers

Gość gość
suck our big dicks mutherf****rs suck those huge cooks beaches piches &sanwiches we are so cool and have so high like a wtc iq not a litlle like you aaahahahahaha. ..its our hood nigers

Gość gość
"I to mi sie k***a podoba. ..mowimy o polsce a nie o jakichs tam p*****lach" To dla tych ktorzy do tej pory nie zorientowali sie o co chodzilo w tej transakcji

Gość gość
No tak. Powinni ich poinformowac ze jak rozmawiaja o interesach to moga byc podsluchiwani

Gość gość
Jasne. Rozmawiali o alkoholach. Pytanie formalne. Kogo bronisz tylko nie pisz ze stoisz na strazy prawa

Gość gość
Mowia o wprowadzeniu konkretnych ustaw za niewielka dotacje finansowa dla partii. Juz delikatniej sie tego nie da ujac. Co do podsluchow to nie badź smieszny. Google tez podasz do sadu? Z innej beczki. Jezeli jestes swiadkiem przestepstwa to masz obowiazek zareagowac. Jak inaczej wyobrazasz sobie zbieranie dowodow? Nagrywanie komorka morderstwa na ulicy tez jest nielegalne? Bulem w kilku restauracjach i sa tam kamery. Chcesz. Mi powiedziec ze. To nielegalne? Poza tym kto zalozyl ten tzw podsluch? Wiesz? Nie wiesz. To po ch*j sie produkujesz? Donos. Anonimowego obywatela

Gość gość
Tak rozmawiali o panstwie. Konkretnie byl to przedmiot handlu. Omowiono. Nawet sposob jak zrobic to tak zeby obywatele nie wiedzieli ze wlasnie ich sprzedano. Skoncz juz sie blaźnic czlowieku. Jaja se robisz? Gdyby te nagrania nie wyszly na jaw doszloby do zbrodni juz nie mowiac o przestepstwie.

Gość gość
Ch*j mnje to obchodzi k****. A polska jaest wlasnosciq polakow a nie tuska belki i przyjaciol sowy

Gość gość
Przypomne ze do rozmow o.panstwie sa odpowiednie miejsca. Nazywaja sie sejm senat i inne takie. Juz nie mowiac o planowaniu budżetu i "lobbowaniu". W rozmowach tych biora udzial wszyscy do tego uprawnieni. Natomiast tutaj wszystko dzialo sie na odwrot. Z pominieciem wszelkich procedur. Oczywiscie nie chodzilo o to zeby je uproscic:D

Gość gość
Juz pomijajac sedno tej dyskusji to proponuje zeby c***anowie omawiali takie kwestie np na kafeterii. Juz za samo to powinni poleciec.

Gość gość
Kiedy pan widzial zdarzenie? A jak przechodzilem na czerwonym swietle bo z za ulicy nie widzialem. Nooo. Prosze pana. .. Zlamal. Pan prawo. Morderstwo widziwne podczas przechodzenia na czerwonym swietle nie jest morderstwem a pan dostaje mandat i kare pozbawienia wolnosci za naruszenie prywatnosci. Idz sie k***a p*****l cieciu albo robic wode z mozgu gowniarzom w postawowce

Gość gość
Na kafeterii przynajmniej by im to wycieli za bluzgi:D No ale woleli przyjaciol sowy to niech im tera sowa pomoze

Gość gość
Kot ma racje. Koniec. Kropka.

Gość gość
Podobno wiekszosc materii fruwa sobue w dodatkowych wymiarach przestrzennych ktore sa zbyt male abysmy mogli je zaobserwowac. Aczkolwiek istnieje teoria ze wlasnie to jest ciemna energia. Ciemna energia chociaz nikt jej nie widzial ani nie stwierdzil. W zaden innh sposob niz oddzialywanie grawitacyjne na reszte wszechswiata jest glowna sila go ksztaltujaca w skali makro a pewnie i mikro nano piko itd. Mam nadzieje ze analogicznie sprawa ma sie z postami ktore znikaja z kafe. Mam nadzieje ze to dlatego ze trafily do twojej swiadomisci