Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazycliscie ze TUsk TVN stacja zaczela atakowac swoich pupilkow

Polecane posty

Gość gość
Zauważyłem. Dzisiaj Olejnik tak pojechała Tuskowi, że ten nie wiedział co odpowiedzieć. :D :D :D

Gość gość
To tylko oznacza, że umieją obiektywnie oceniać sytuację. Nie to co PiSowcy.

Gość gość
Olejnik ten kwiatuszek Stokrotkowy zmienia front i szykuje sobie miękkie lądowanie bo pupilkowi grunt zaczyna się palić pod nogami gdzie była przy innych aferach [ pytanie retoryczne :-P]

Widzisz tego wyzej? Nie mam juz sil. Kazdego z osobna trzeba zgnoic bo inaczej bedzie pierdolil glupoty dopoki mu sie nie skoncza fezesy i cytaty z tv. Wiesz ilu takich oszolomow jest w polsce? Ja wole nie myslec bo mnie depresja lapie. Myslisz ze rozmawianie z nimi da jakis rezultat?

Gość gość
Olejnik ma więcej rozumu niż wy razem wzięci :) Ujadające pieski...

Gosciu swiecie wierzy ze los polski zalezy od jego zaangazowania w agitacje polityczna. Takie wariacje mastera 111 Albo swiadkow jehowy. Jehowa to jehowa tamto jehowa jest miloscia. .. Podmien se po albo pis zamiast jehowy i bedzie to samo

Gość gość
a co ma miłość do polityki lub odwrotnie to są całkiem inne zjawiska

Gość gość
spodziewałam się własnie takiej Twojej riposty normalnie mogę robić za wróżkę-kafe :) ;-P

To rob. Ja nie bede marnowal czasu na twoja psychoanalize i odpowiadanie na glupie pytania Mozesz to se zakonotowac jako pewnik i wykrzystac do wrozenia

A w ogole to mam to w dupie bo gram w fife i ogladam film. Jestes na marginesie mojego zainteresowania

Sowa rules. Belka sluzy jakiejs pierdolonej 13m sowie. ... Tuska pewnie jeszcze nie dopuscili do swiecen.

Jest to o tyle niepokojace ze trzeba przyjac iz sowianie maja wobec chrzescijan i wyznawcow innych religii niezbyt przyjazne zamiary. To. Religia dla wybranych. Dla wtajemniczonych. Religia kaplanow. Kaplani maja tak nasrane we lbie ze nawet jak nie wierza w religie ktorej kaplonuja to musza sie do kogos modlic. Musza miec jebanego szefa bo taka ich natura. Szef jest najmadrzejszy bo jest sowa. Relgia spelnia konkretne funkcje w kazdej spolecznosci. Chrzescijanstwo jest dla niewolnikow i zawsze bylo zreszta. Sowizm daje sowianom poczucie odrebnosci i wzmacnia ich w przekonaniu ze sa kims wyjatkowym. Innym niz wiekszosc ludzi. Sa wybrani do rzadzenia krotko mowiac ze sa zaraz po bogu czyli w tym przypadku przerosnietej sowie. ..a moze przezartej chuj wie. W kazdym razie poleciec nue ma szans dlatego. Sowianie w jej imieniu lapia ludzikow i rzucaja jej na zer. ..metaforycznie albo i nie

Krotko mowiac NBP to swiatynia sowizmu:D Sam belka wyglada nawet jakby o nocach polowal na myszy

I teraz mi piwiedzcie, ze restauracja sowa i przyjaciele nosi taka nazwe przyoadkowo. Nazwa ma przyciagac klientow pelni funkcje marketingowa. Kurwa czy was przyciagnela? No nie bo macie wyjebane na jakies sowy. Ale sowianie letom tam jak misie do miodu. Przyjaciele sowiego boga. Sooowaaaa. Juz sie nawet nie kryja z tym wszystkim.

Jezeli kogos to bawi to dodam ze motywy religijne towarzyszyly wiekszosci zbrodni tego swiata. Pozwalaja przelamac bariery moralne i zabic sumienie jezeli ktos je posiada. W islamie za zabicie niewiernego wysylaja na wakacje do allaha. To nie jest fababeria. To jest wojna religijna.

Boicie sie islamskich terrorystow? Zapewniam was ze ci sa. O.wiele groźniejsi. Maja wiecej pieniedzy i wladzy. W iraku nie toczyla sie wojna o zadna demokracje tylko starcie sowian z islamem. Naszymi rekoma oczywiscie.

Gość gość
Drukowanie pieniędzy to taka sprytna kradzież. Krajowi to bogactwa nie przysporzy pogrążając i wpędzając naród w kolejne długi.

Dzieki ci boze sowo czy kto tam rzadzi w niebiosach za jednego czlowieka z mozgiem i nie bojacego sie prawdy:) Czuje sie jakbym zostal ojcem. ....

Gość gość
Whatever