Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konietz fryteg

pomóżcie mi błagam bo mnie zwolnią jutro za niesubordynację

Polecane posty

Gość konietz fryteg

przychodzę jutro do pracy wcześniej od innych i szef kazał mi umyć rano naczynia z całego wczorajszego dnia w zmywarce zanim reszta ekipy się zejdzie :o powiedziałam, że oczywiście to żaden problem no i teraz mam problem, bo nie wiem jak się to cholerstwo obsługuje :o w ogóle ile trwa zmywanie , czy jest tam w tym jakaś suszarka czy te umyte naczynia mam sama wysuszyć ręcznikiem etc. HELP

Gość gość
to umyj nad zwykłym kranem , jesli znasz typ zmywarki to wklep w google tam są instrukcje obsługi albo przyjdz do pracy z godzine wczeseniej, sprawdz typ zmywarki w necie

Gość gość
zadzwoń do jakiegoś kolegi/ koleżanki z pracy i zapytaj po prostu jak obsługuje się zmywarkę . Co za problem??????

Gość gość
większośc zmywarek ma tak samo. Ukladasz naczynia w zmywarce, zwroc uwage zeby nie wystawaly za bardzo do gory tam gdzie jest obracajace sie ramie. Wkladasz tabletke - powinna byc taka mala szufladka w drzwiach, zasuwasz. Tabletke oczywiscie rozwijasz z papierka. Sol i nablyszczacz to tylko sie daje raz na jakis czas jak sie zaswieci kontrolka. Ustawiasz program, pewnie jest juz jakis wybrany jakim sie zwykle zmywa, pewnie wystarczy wcisnac start. Zamykasz i gotowe :) czekasz. Dlugosc zmywania zalezy od programu. Jak sie skonczy i zapiszcze to otwierasz zmywarke, naczynia sa gorace i ja zostawiam otwarta na jakis czas zeby wystygly i ewentualnie doschly. Potem wyjmujesz i czasem trzeba niektore przetrzec jak woda zostanie w elementach. I gotowe :)

Gość ignorantka agd rtv
dobra kobieto dziękuję Ci bardzo za wyjaśnienie!!!! mam nadzieję,że nie zepsuję urządzenia które kosztuje więcej niż zarabiam :o

Gość gość
nie ma za co :) ewentualnie jak masz czas to rozejrzyj sie po kuchni za instrukcja. U mnie w firmowej kuchni wszystkie byly w jednej szufladzie.