Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć tego faceta ?

Polecane posty

Gość gość

Pracuję w dziale syna właściciela firmy. Syn właściciela a mój szef to bardzo przystojny mężczyzna, ma 29 lat, w tamtym roku miał ślub. Okropnie mi się podoba ma cudowny charakter jest taki normalny, nie tak jak jego ojciec. On jedyny ze.wszystkich szefów zachowuje się po ludzku. Jesteśmy najlepszym działem w firmie. Mamy największe premie, jesteśmy najlepsi w tym co robimy, udało mu się stworzyć święty zespół. Jak zdobyć takiego mężczyznę ?

Gość gość
Modlić się żeby żona znalazła szczęście u boku innego, a wtedy będziesz mogła wkroczyć na legalu :)

Pytasz jak zdobyć taki typ faceta czy jego konkretnie? Z tego co pisalas jest żonaty.

Gość gość
Jego konkretnie. Jest żonaty, ale oni do siebie nie pasują on wysoki ponad 185, a ona dużo niższa ode mnie a mam 175, może mieć z 169. W każdych szpilkach jest od niego niższa

:-) :-) :-) :-) :-) :-) i na tej podstawie stwierdzilas ze do siebie nie pasują, śmiechu warte, marne prowo :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Wygladowo nie pasują, a charakterami nie wiem.

Gość gość
O jezusie znowu ty :D:D:D:D:D:D Już tu pisała ta flądra. Wtedy się czepiała, że żonę w sportowym ubraniu widziała i kucyku, więc na pewno jest złą żoną. Ale trzeba mieć zrytą banię, żeby ciągle to samo prowo zakładać. Weź się poucz na historię, czy polski na poniedziałek, czy kurze pozamiataj w pokoju, mama się ucieszy.