Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nieszczęśliwa,chora..nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość gość

Jestem meżatka od 4 lat.mam dwoje dzieci z czego starsze jest z poprzedniego zwiazku.moj maz nie pije nie pali...ale nie jest dla mnie oparciem i laczy nas na ta chwile tylko sakrement slubu i dziecko.maz doslownie zwariowal na punkcie corki i poswieca jej caly swoj wolny czas i uwage.nie wspiera mnie a co najgorsze jak mu sie zwierzam z czegos to potem wykorzystuje to przeciw mnie.ok 2 lat temu okazalo sie ze mam chore serce...ale moj maz nie przejal sie tym wcale.jestem sama ze swoimi problemami.... Nie jestem szczesliwa i nie wiem co dalej robic.nie mam juz sily...

Gość gość
Mojego meza mama doprowadzila mnie do takiego stanu ze wyladowalam w szpitalu,ale on oczywiscie nawet nie wypowiedzial sie na ten temat a gdy go prosze by porozmawial ze swoja mama o tej sytuacji to zaczyna sie awantura....co weekend mamy wolne od pracy i wtedy sie klocimy cale dnie,gdyz probuje podjac z nim rozmowe i zawsze konczy sie to awantura....nie chce spedzic reszte zycia w taki sposob...meczy mnie ta sytuacja.

Gość gość
wygląda na to że musisz się z nim rozwieść. najlepiej by było gdzieś wyjechać. a czy masz kogoś bliskiego z kim możesz pogadać i kto zna Twoją sytuację?