Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolczyk w pępku a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem w początku 7 miesiąca ciąży i nosze kolczyk w pępku.Brzuch zrobił się okrągły i pępek zaczyna się uwypuklać, narazie zrobił się równy z brzuchem przez co trochę od niego odstaje.Nie wyciągnęlam go bo boje się ze dziurka mi zarośnie i znowu będe musiała przebijać.Co mi grozi jeśli będę go nosiła dalej?

Gość gość
Oj mialam kolczyk w pepku w ciąży. Ale wyjelam, w środku zarośli, a na zewnątrz wygląda fatalnie, jest rozciągnięta dziurka. Ty pewnie będziesz musi ala wyjąć w czasie porodu

Gość gość
Lepiej go wyjmij ja nie wyjęłam go i w 8 miesiącu pępek wyszedł mi na wierzch kolczyk wyglądal okropnie.Mocno mnie uwierał i prześwitywał przez bluzki.Teraz po ciąży został mi nie tylko duzy brzuch ale brzydki rozciągnięty pępek.

Gość gość
Ja kończę 32 tydz i tez mam kolczyk ale pępek mam wklesly wiec jest ok .myślę że będę mogła go nosić aż do dnia porodu ale jakby co to kupiłam juz taki silikonowy dla kobiet w ciąży 16 mm pozdrawiam zakolczykowane

Gość gość
Ja nosilam tak długo aż macica zaczęła podchodzic do pępka bo przeszkadzał on przy usg

Gość gość
Ja wyciągnęłam kolczyk z pępka około 5 miesiąca. Kiedy brzuch robił się większy wszystko mi haczyło o ten kolczyk. Bałam się że po prostu kiedyś go sobie wyrwę a i lekarz odradził mi noszenie go w ciąży. Przez ten czas dziurka nie zarosła. Przed ciąża miałam kolczyk 6 lat. Jednak po ciąży go nie nosiłam już bo ani brzuch ani pępek nie ten.

Gość gość
Moja dziurka po kolczyku po ciazy wyglada masakrycznie. Ja juz nie nosze kolczyka i zastanawiam sie czy mozna z tym cos zrobić chiturgicznie... żałuję ze bylam mloda i glupia i ten kolczyk w pepku sobie zrobilam