Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt40

Chce juz umrzec

Polecane posty

Gość nikt40

Nikt 40 lat w ciagu 18 mc dwa razy porzucony i zdradzony.Zapewnialy ze kochaja i im zalezy.Rozwod,a potem powtorka z rozrywki.Czas zakonczyc ten marny i nieudany zywot.ktos wie jak skutecznie to zrobic?

Gość gość
Ja też ale boje się

Gość gość
Przejdzie Ci.Nie rób głupstw, to Ty też sie zacznij nimi bawic w czym problem????

Gość gość
Życie tracić dla byle jakiej spódniczki ???? to tchórzostwo, ucieczka od zycia, a zycie ?to wartość najwyższa i najdroższa, odpuść sobie rozejrzyj się dookoła i zobacz, że warto jest zyć dla samego siebie,że świat jest piękny, że piękna jest zieleń, ptaki śpiewają, słonce świeci !!!!

Gość gość
nie przejmuj sie

Gość nikt 40
slonce swieci,ptaki spiewaja,a mnie sie nie chce zyc.Ne mam zadnej motywacji.Nigdy nie potrafilem sie bawic kobietami.zawsze myslalem o nich powaznie.moze dlatego,ze nigdy nie mialem prawdziwej rodziny,a o ktorej zawsze marzylem.Nie mam sily,motywacji bo nie potrafie sam zyc dla siebie.zyc egoistycznie.

Gość gość
Polecam Marek Sierocki

Gość gość
Życie jest piękne ale jak się coś ma dziewczynę rodzinę dzieci itp. bo jak nie masz celu w życiu to wszystko jest nic nie warte taka prawda smutna ale prawda

Gość gość
A życie jest łatwo zmarnować

:((( mogę Ci coś doradzić? Bo ja miałam podobnie. Daj sobie czas, to otrząśniesz się z tego, ale w żadnym przypadku się nie bój. Poznawaj innych dawaj szansę, ale nie pozwól się ranić. Wiem, łatwo mówić, ale to my sami pozwalamy na to. Nie dawaj od razu pełnych praw do siebie. Poznawaj i to niech trwa dłużej. Jak od razu założysz, że to ta jedyna osoba, a okaże się wkrótce, że nie, to burzy się wszystko i popadamy w depresję. Wiem, że to trudne, bo bardzo się chce z kimś być. Dasz radę. Zobaczysz.

Zastanów się i nie pisz bredni- proszę. Nie warto odbierać swojego życia dla byle jakiego palanta:D Faceci są fałszywi, szkoda że tego nie wiesz.Nie należy im ufać! Tylko tchórze odbierają sobie życie. Spójrz jaki świat jest piękny, przyroda, zwierzęta.Facet to takie indywiduum,że trzeba worek soli zjeść zanim go poznasz i też nie zawsze.Obecnie jesteś rozgoryczyna,ale to przejdzie.Mam nadzieję że poznasz kogos kto Cię szczerze pokocha.Tego Ci serdecznie zyczę, pozdrawiam.🌻 🖐️

Gość nikt 40
Dokladnie tak.Nie mam celu i motywacji,bo nie mam dla kogo.

Zastanów się i nie pisz bredni- proszę. Nie warto odbierać swojego życia dla byle jakiego palanta:D Faceci są fałszywi, szkoda że tego nie wiesz.Nie należy im ufać! Tylko tchórze odbierają sobie życie. Spójrz jaki świat jest piękny, przyroda, zwierzęta.Facet to takie indywiduum,że trzeba worek soli zjeść zanim go poznasz i też nie zawsze.Obecnie jesteś rozgoryczyna,ale to przejdzie.Mam nadzieję że poznasz kogos kto Cię szczerze pokocha.Tego Ci serdecznie zyczę, pozdrawiam.🌻 🖐️

Gość nikt 40
kasia dzieki za czytanie ze zrozumieniem:)

Gość nikt 40
jak i gdzie kupic nielegalna bron?