Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogłoszenie opiekunka masakra

Polecane posty

Gość gość

Po prostu żenada, co niektóre mamuśki sobie wyobrażają, że za taką kasę ktoś im dobrze bachora przypilnuje... Witam poszukuje opiekunki do 2 letniego synka :) od poniedzałku do piatku od 7 do 15 30 .oferuje 500 złoty za cały miesiąc.

Gość gość
U nas daja jeszcze mniej, bo 400 zl na miesiac albo gora 5 zl na godzine rzuca. Ale co se dziwic, u nas sie zarabia najnizsza krajowa, co daje srednio 7 zl na godzine, to ile mozna zaofrowac opiekunce?

Gość gość
W 2008r zaczelam prace jako niania4,5na start za godzinę 16h dziennie. Co tydzien stawka byla wyzsza po roku dostalam 12zl .mialam grafik dniowki noce popoludniowki lub od 4rano do 23. Mialam dorywcza prace tez jako niania tak 15h w tyg i za te 15h w tyg mialam 200 zl za tydzien.i tak do 2012. PoZniej pracowalam u kilku rodzin i wszędzie mialam wiecej niz 10zl. Pozniej sama bylam w ciąży dziecko zmarlo i skonczyla sie moja praca jako niania myslalam o powrocie do zawodu ale po pierwsze nie wiem czy teraz dam rade po 2teraz sa śmieszne stawki

Gość gość
Zależy gdzie - w Warszawie trudno znaleźć opiekunkę poniżej 1500 zł. Jak się ludzie nie szanują, to biorą taką robotę.

Gość gość
Nie jak się ludzie nie szanują tylko jak nie maja kasy. Jak ktoś jest w sytuacji podbramkowej to bierze co mu dają. A inni wykorzystuja. Ja, ze dwa lata temu, widziałam ofertę 4zł/h za dwójkę dzieci :O To jest masakra normalnie. niektóre mamuśki myślą, że obcowanie z ich dziećmi to dla niani czysta przyjemność a ta pseudo wypłata to tylko miły dodatek- kieszonkowe na drobne wydatki :O