Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

przyjaciolka sie obrazila

Polecane posty

Gość gość

Przyjaznilysmy sie od lat. Mieszkamy w jednym miescie mamy po 25 lat. Zawsze sie dobrze dogadywalysmy codziennie do siebie chodzilysmy. Jak poznalam faceta, obecnego meza, to juz nie widywalysmy sie codziennie ale przynajmniej raz w tygodniu wpadalam do niej lub ona do mnie. Pozniej ona poznala faceta i widywalismy sie we 4, ale we dwie tez czesto. Potem ja zaszlam w ciaze, urodzilam, wiadomo ze nie przychodzilam codziennie, jednak jak corka podrosla to chodzilam do niej z mala czesto i bylo ok. Potem znalazla innego faceta i wszystko sie zmienilo. Jej chlopak owszem w porzadku. Widywalysmy sie rzadko ale masze kontakty byly ok. Ona zaszla w ciaze i nawet mi o tym nie powiedziala. Rozumiem na poczatku, ale jak juz bylo jej brzuch widac to tez nic nie mowila wiec nie naciskalam. Nawet jak zblizal sie termin porodu to nic sie nie odzywala, a jak urodzila to dowiedzialam sie od naszej wspolnej znajomej. Napisalam do niej sms ale nawet nie odpisala. Jak byla juz w domu z dzieckiem to tez nie napisala nic, nie zaprosila mnie, a wiem ze inne kolezanki zapraszala. Boli mnie ze najlepsza przyjaciolka tak mnie olala... co mam zrobic w tej sytuacji?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować