Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szklo laminowane w kuchni, pomozcie znalezc jakies ladne zdjecie

Polecane posty

Gość gość

Hej, bede robila kuchnie pod wymiar, chcialabym miedzy szafkami gornymi i dolnymi, nad blatem zrobic szklo laminowane (plyta bedzie indukcyjna wiec nie potrzeba szkla hartowanego). Kuchnia bedzie biala, polysk na gorze, na dole mat. Jest mnostwo wzorow do wyboru a teraz pomyslalam np o takich "rozsypanych" diamentach, rubinach itd, ciemnych ale z dodatkami jasnych i np czerwonych. niestety znalazlam tylko np rozowe - nie moge wkleic zdjec bo post jest traktowany jak spam, ale mozna je znalezc wpisujac np. pile of luxury stones -ring Moze jakies pomysly? :) albo inne wzory? albo ktos wyszuka ladne ciemne - czarno, bialo, srebrno, czerwone:d

Gość gość
upup

Gość gość
może w jakich s marketach można dostać coś takiego? szczerze powiedziawszy pierwsze słysze, ale sprawdzilam - ladne. Szkoda,że nie pasowałyby do mojej kuchni (rustykalna)

Gość granitowatypiara
Czy znajdzie się może jakaś dobra dusza, która mogłaby polecić kogos, komu z czystym sumieniem mozna zlecic wykonanie czegoś takiego? Pilnie potrzebuję jakiś fachowców!

Gość gość
Polecam skorzystanie z oferty www.glassmarket.pl, którzy w zeszłym roku podjęli się tego zadania w moim nowo powstającym domu. :) Efekt wyszedł kapitalny, wszystko wygląda zgrabnie schludnie i profesjonalnie.

Gość gość
Szkło laminowane w kuchni to bardzo fajna ozdoba i tez dobre rozwiązanie jeżeli chodzi o zachowanie czystości. Ja mama takie szkło pomię dzy szafkami w kuchni a zlewem i jak cos sie zachlapie myję polyne do szkła i już jest czyste. Takie szkło zamówiłam u profesjonalnego szklarza w Olsztynie www.zakladszklarski.olsztyn.pl.