Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Ale mnie wkurza matka przez te pieniądze

Polecane posty

Pkt 1 Szkoła: w październiku zapisałam się do szkoły policealnej, pierwsze pół roku było za darmo ale drugi semestr już nie. Teraz dyrektorka powiedziała mi że nie odda mi papierów dopóki nie zapłacę a matka nie chce za to zapłacić. Wiedząc że nie mam pieniędzy, ona też nie ma. Szkoła mi była potrzebna tylko po to by dostać zaświadczenie dla pracodawcy, po nic więcej tam nie szłam. Jak pracodawca mnie zwolnił to chciałam stamtąd zabrać papiery (nie miałam jeszcze grupy) ale matka mówiła żebym tego nie robiła bo może inny pracodawca się znajdzie który będzie chciał mieć status osoby uczącej się. Pkt 2 W tym roku chce zrezygnować z abonamentu telefonicznego play a matka że popełniam błąd (ona bierze tylko na abonament), w dodatku mam 3 niezapłacone rachunki za telefon a teraz chciałabym dać playowi wypowiedzenie umowy od września. A matka też nie chce zapłacić mi rachunków, chociaż w sierpniu 2012 roku sama mnie przymusiła do wzięcia telefonu.

Matka nie ma obowiązku dawać ci pieniądze. Ewentualnie gdybyś jeszcze uczyła się dziennie to mogłaby ci pomóc. Z nicku wnioskuje że masz 24 lata więc to ty powinnaś jej pomóc.

Chodzi oto że matka zabroniła mi wziąć papiery ze szkoły w styczniu a od lutego co miesiąc rósł mi tam dług. Więc skoro mi zabroniła a teraz ja chce zrezygnować to powinna mi w tym pomóc, niestety ona jest na wszystko obojętna i jeszcze twierdzi że gdybym jakoś tą szkołę technik rachunkowości skończyła to szkoła mogłaby mi pomóc.