Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co trziecia osoba na Kafe pisze, że jest bogata lub ma dobry zawód...ciekawe...

Polecane posty

Gość gość

sami bogacze prawnicy lekarze biznesmeni gangsterzy architekci posłowie hahahahahaha

Gość gość
Nie co trzecia, poza tym ludzie którzy nie mają ciekawej pracy o tym nie piszą, więc może się wydawać, że sami z ciekawą pracą tu siedzą.

Gość gość
ja zarabiam ok. 5,5 na rękę; wg niektórych mogę być uznana za bogategą wg innych z normalnie zarabiającą wg jeszcze innych za słabo zarabiającą. Mi często brakuje od 1 do 1, albo jest na styk. Wykształcenie mam g******e i nieciekawe; jestem architektem krajobrazu, ale oczywiście nie pracuję w zawodzie; pracę mam nieciekawą i odmóżdżającą, ale przynajmniej płacą na czas

Gość gość
gdzie ? Prowadze wlasny biznes , a ze mam lekarza to sie moge pochwalic :))

Gość Zain
a ja nie jestem biedna ani nie jestem bogata , bo bogaty to był onassis :)

Nie lubię twardych karmelków ani owocowych, jedynie kaloryczne czekoladowe wchodzą w grę. Chociaż jakbym miała wybierać wolałabym lody, najlepiej włoskie, ale nie polskie-włoskie tylko takie prawdziwe mięciutkie i mleczne :) Ewentualnie, jeśli nie potrafiłbyś takich znaleźć, deser lodowy - gałki czekoladowa + waniliowa lub śmietankowa, wisienki z odrobiną rumu, bez bitej śmietany (nie cierpię jak nawalą pół pucharku tego wypełniacza).

lody mieciutkie i mleczne wywoluja u mnie dziwne skojarzenia wiec lepiej nie rozwijaj tego tematu... :D:P

Gość gość
ZBREZNIK lody mieciutkie.....hehe to az tak zle?:P

posłowie, gangsterzy............? kafeteria to miszmasz. jaki ktoś może mieć cel w tym, że napisze z pomarańczy, że jest lekarzem?