Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bratowa musi miec wszystko to co ja...normalnie malpuje na zywca jak jej to powi

Polecane posty

Gość gość

Edziec..zaczelo sie od drobnych rzeczy ktore mi nie przeszkadzaly...a teraz mam wrazenie ze wszystko zgabia...mam pierscionek przy obraczce dorobila sobie mimo ze po slubie sa dlugi czas...potem bransoletka pandora niby nie podobala sie tak mowila potem kupila sobie...to torebka....to telefon....masakra wkurza mnie ze musi miec to co ja

Gość gość
To może zapytaj wprost ? "Ej.. dlaczego kupiłaś sobie taką samą torebke ? Dlaczego dorobiłaś sobie coś tam ? Nie podoba mi się że takie coś robisz"

Gość gość
A może jej się po prostu podobają rzeczy, które Ty masz? Nie pomyślałaś o tym? Tylko dla Ciebie jest zarezerwowany dany model telefonu, bransoletki Pandory i cała ta reszta? Zapewniam Cie że wiele ludzi ma dokładnie te same rzeczy co Ty.

Gość gość
Jak tak to nie ma a jak ja mam to doslownie max 2 dni i ona ms

Gość gość
to zapytaj dlaczego kupiła tą bransoletke skoro tak jej się nie podobała?

Gość gość
Jak malpuje po tobie tzn uwaza ze masz swietny styl I chcialaby tez taka byc jak ty . Poprostu wzoruje sie na tobie:) mam kolezanke ktora tez mnie kopiuje We wszystkim , mnie to poprostu smueszy ze dziewczynka Dziewczynka nie ma swojego stylu . Jeszcze bardziej mnie route Utwierdza w przekonaniu ze mam swietny styl. Ciesz sie ;)

Gość gość
moja siostra ma to samo z męza szwagierką. te same buty, kurtki, nawet makijaż.

Gość gość
Miałam kiedyś taką koleżankę dawno temu. Dziwiło mnie to bo było to dla mnie coś nowego. Nie byłam jakąś osobą która by miała dobry, wyrobiony styl ubierania, miałam dopiero 20 lat, ale jej naśladownictwo sprawiało mi przyjemność, bo w szkole nie byłam lubiana i klasie maturalnej zdałam sobie sprawę że to chyba dlatego, że w całej klasie nie było ani jednej osoby podobnej do mnie charakterem ani wyglądem. więc kiedy ta koleżanka się pojawiła w moim życiu to pomyślałam sobie, wreszcie mam kogoś kto chce ze mną tworzyć "stado" ;) A tak na poważnie to mają 30 dyszki ponad chyba też by mnie to drażniło. Wydaje mi się że taka osoba stanowiłaby dla mnie wyzwanie, aby się ubierać jeszcze oryginalniej, jeszcze bardziej unikatowo, wyszukiwałabym ubrania i biżuterię którą trudno skopiować. Może ci to też wjechać na ambicję że skoro twój styl tak łatwo jest skopiować może znaczy że ubierasz się jak szare masy na ulicy ?

Gość mia ta cara
Ze mnie papuguja wszystkie moje znajome.Moje dwie najlepsze przyjaciolki obie wyjechaly za granice tam gdzie ja.Ja kupilam dom to kolezanki teraz tez planuja tu kupic :)Ja pojechalam na wczasy to ta jedna z przyjaciolek poleciala na wczasy dokladnie w to samo miejsce(akurat z wczasami nie pierwszy raz tak mialam,ze ktos jechal dokladnie w to samo miejsce zaraz po mnie).Nie mowiac juz o ciuchach lub innych rzeczach to juz standart.Inne znajome to samo ja cos robie w domu to one zaraz to samo probujac nasladowac ten sam styl :)Ja tapetuje to one tez :) Aha i zaraz wszystkie sie zaczynaja odchudzac przy mnie,farbowac wlosy i dbac o siebie nawet jak wczesniej tego nie robily.

Gość gość
ale macie kużwa problemy,chyba strasznie sie wam nudzi...