Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_otrup

emocjonalna huśtawka

Polecane posty

Gość gość_otrup

czy osoba która serfuje sobie i innym emocjonalną huśtawkę skazana jest na samotność? sprecyzuje, zaburzenia nerwicowe, nadwrażliwość i stany depresyjne... napiszecie, że to się leczy, owszem, ale tylko w teorii... same zaburzenia nerwicowe to kilka lat, a co dopiero taki koktajl... wszystkie te 3 czynniki i kilka innych tworzą niesamowicie skomplikowaną strukturę osobowości... często życie mnie przerasta, a praca jest dla mnie nie lada wyzwaniem... chodzi o stres i fakt, że to mnie wykańcza psychicznie i fizycznie... niejednokrotnie wydaje mi się, że jedyną szansą na normalne życie jest dla mnie wygrana w totolotka... uznacie mnie za niespełna rozumu, ale tylko w tym pokładam ostatnia nadzieję na normalne życie... wygrana zapewni wolność i niezależność, przyniesie spokój i wyciszenie... zapewni możliwość samorealizacji i kto wie, może przyczyni się do zwiększenia ewentualnych sytuacji, które umożliwią poznanie kogoś i wykreowanie czegoś wyjątkowego... pobożne życzenia? pewnie tak, ale jeśli się nie spełnią, to ja już nie wiem jak żyć... obecny stan rzeczy doprowadzi mnie tylko do zguby... samotność i możliwa bezdomność, jednoznaczna ze śmiercią gdzieś w dżungli ludzkich obojętności...