Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pro

facecie, oto dlaczego korzystasz z prostytutki

Polecane posty

Gość gość pro

- nie masz kobiety (partnerki) - masz kobietę, ale ona wydziela seks i manipuluje - wydajesz kasę na swoją kobietę, a ona nie odpłaca seksem - wstydzisz się swojego ciała lub kompromitacji prze kobietą, ktorą znasz, więc wolisz iść do anonimowej prosttutki - prostytytka nie wyśmieje twoich ułomności lub braku potencji - prostytutka nie chce satysfakcji w zamian - prostytutka zrobi cokolwiek sobie zażyczysz - nie musisz nic robić , zresztą może nie potrafiłbyś usatysfakcjonować kobiety

Gość gość pro
więc musisz za to płacić. XXX tylko niewielu szczęśliwców ma swoją kobietę, która jest chętna na wszystko, nie zdziera kasy, zapewnia świetną rozmowę i towarzystwo, zawsze jest chętną na seks oraz zapewnia komfort, dzięki któremu nie masz poczucia stresu przed ew. kompromitacją.

Gość gość
A KOBIETY Musza chodzic na PROSYTTUTOW ,bo nie zawsze nasi partnerzy sa dobrzy w sexie w rozmowie itp!

Gość gość pro
tylko tych prostytutów nie ma tak na zawołanie, jak prostytutek ;) i czym tu się mają ratować, ty ich facet niechętny, zmęczony, obrażony, nie stający, niekumaty, nie potrafi dać kobiecie rozkoszy. mimo, że kobieta zapewnia mu komfort domowego ogniska, miłą rozmowę, ochotę na seks, wsparcie, komfort, to on nie chce lub nie umie :o

Gość gość pro
faceci chodzą do prostytutek również w celu rozwywki z wyboru, i daj im boże, jak im nie żałuję ;) sama jestem zwolenniczką urozmaicenia ;) XXX ale punkty, króre podałam to fakty występujące w wielu przypadkach.

Gość gość
Co jest kur/wa z tym forum, dlaczego tematy się dublują? Więc jeszcze raz podam przyczyny założenia tego tematu: - nie masz faceta (partnera) - jesteś niedopchana - jesteś zazdrosna i zła o to że facet wolał prostytutkę od związku z tobą - że woli zapłacić, niż od ciebie za darmo - i że ma to w du/pie co ty o tym myślisz ;-)

Gość liczy się to co w środku
Facet idzie do prostytutki, bo d***** mają piękne wnętrze.

Gość gość pro
dodam, że sama byłam kiedyś prostytutką, żeby uprzedzić posądzenia, że atakuję tą profesję. napisałam, co wynika z moich obserwacji, ponieważ aż żal jest czytać, że faceci się popisują, jakie to oni mają możliwości i potrzeby, nawet tu na kafeterii, a niby ich kobiety nie chcą z nimi. a tu takie kwiatki ;) kobiety, nie martwicie się o swoich mężów, seks z prostytutką jest bez znaczenia dla miłości. to tylko doznania fizyczne, super zabawa, odstresowanie, ale nie uważajcie prostytutek za swoją konkurencję.

Gość gość pro
a co powiecie o tym, zmieniając temat na piłke nożną, że urugłajska prostytyka, luis suarez, upirtoliła swego sponsora, anglię w trzy jasne du,py wczoraj? no, panowie o co chodzi?

Czytałem kiedyś i to nawet tutaj na forum, że były takie przypadki, że prostytutka odmówiła obsługi klienta bo jej się nie podobał :D Podobno te najładniejsze prostytutki są mocno zmanierowane :D A wydawać kasę na brzydką większość facetów nie chce

Gość gość
korzystam bo mam potrzeby a ta "normalna" kobieta jest strasznie zmanierowana, ma duże wymagania a nic nie daje od siebie, marudzą, trzeba ustalać ich plan dnia ( np. co będą robić w walentynki itd. ) a koniec końców zdradzi, zostawi, skrzywdzi