Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz nie jest wogole zazdrosny

Polecane posty

Gość gość

martwie sie bo maz wogole nie jest o mnie zazdrosny,fakt ze nie ma zadnych dwuznacznych sytuacji,ale wczesniej byl czasami zartobliwie zazdrosny,a teraz nic moglabym wyjsc z domu i za pare godz.wrocic i nie spytal by gdzie bylam,wczesnie byl troche zazdrosny i to mi sie podobalo,a teraz nic ( 7 lat razem)

Gość gość
Ma to gdzieś bo jest zazdrosny o inną :P

Gość gość
pewnie mi Ufa ,bo nie ma powodow , by nie ufac,ale tez moze byc tak ze ze (tak jak wyzej ktos napisal ma to gdzies) tego sie obawiam zmienil sie tez wogole.np. nie rozmawia ze nma o nas jak wczesniej nie zauwaza jak mam cos nowego nic nie widzi nawet jak w domu cos zmienie to musze mu pokazac bo sam nie zauwazy nawet bardzo rzadko jest sex ,co wczesniej inaczej bylo(nie jest przepracowany pracuje normalnie i nie ma zadnych klopotow w pracy) cos mi intuicja mowi ze cos jest na rzeczy ale nie wiem niby wszystko jest ok. a ja czuje ze nie

Ale wiesz, że niektórzy faceci pewnych rzeczy zwyczajnie nie widzą? Wiedzą tylko, że coś nie teges, się zmieniło, ale za chiny nie wiedzą co. A jak masz wątpliwości, czy zazdrosny, czy nie, to wyjaśni to tylko sytuacja, która go sprowokuje. Chciaż w sumie nie wiem co by to miało być, no. Bo jak Ci facet naprawdę ufa, to niby czemu miałby być zazdrosny. Może Ty się doszukujesz?

Gość gość
moze i sie doszukuje ,ale cos wyczuwam ze jestem moze juz mu obojetna,a moze poznal inna i dlatego nie wiem byl inny cos sie zmienilo tak mysle moze rzeczywiscie masz racje ze sie doszukuje?,ale wczesniej nawet nie pomyslalam o watpliwosciach bylo super

Gość gość
to sie ktoregos razu odpicuj ale tak na ostro- super kiecka , ponczochy na pasie albo samonoski , seksowne szpilki , fryzura make up i wyjdz z domu na kilka godzin , jak to go nie ruszy to znaczy ze ma cie w d***e