Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z pracodawcą co robić

Polecane posty

Gość gość

Pracuje w sklepie z odzieżą. Nie jest to żaden duży sklep, taki butik i na stałe pracuję w nim tylko ja. Problem polega na tym, że mój pracodawca nigdy nie ma dla mnie wypłaty. Miesięcznie do ręki w pieniądzach dostaję 300-400zł, resztę nalezności szef każe mi sobie wybrać po prostu w ciuchach i według niego jesteśmy kwita. Pracuje tam już ponad rok a jeszcze nidgy nie dostałam tak normalnie całej wypłaty. Ciężko jest z pracą więc dalej tam pracuje ale już nie wiem co robić...

Gość m ądralIa
takich pracowników uwielbiają pracodawcy :o

Gość gość
skoro tak ci źle to czemu tam nadal pracujesz?

Gość gość
Pracuje tam bo nie mam gdzie indziej pracy... Jest źle bo za te 300 czy 400zł ja przecież nie kupie jedzenia, nie opłace rachunków itd. Na początku sprzedawałam te ubrania na allegro ale nigdy nie dostałam tej ceny za którą by zostały sprzedane w sklepie więc bądź co bądź jestem stratna. Mam umowę o prace. Kiedyś już powiedziałam szefowi że jak to się nie zmieni to odejdę, to kazał sobie iść. Gdybym miała inną pracę to bym tam nawet dnia nie została

Gość gość
:)najlepiej to poszukac porad na necie no pysznosci mozna znalesc 777 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość fgdfghfg
Ja pracuje po 8 godzin dziennie i mam 1000 zł bez żadnej umowy, na czarno. I co z takim zrobic?