Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektorym wszystko sie w zyciu uklada

Polecane posty

Gość nowa lula
A jak zresz to tez tyle gadasz?

Gość nowa lula
Czyli nie. Juz zapisuje: nie dawac nic do zarcia.

Gość nowa lula
Tluste robale.

Gość nowa lula
Albo karaluchy.

Gość nowa lula
A co podobny tylko

Gość nowa lula
Tluste robale.

Gość gość
Sorki za dubel.

Gość gość
shere----nie rozwalaj mi watku,tylko zaloz swoj i tam pisz co ci sie podoba nie można całe życie oglądac się na innych bo zawsze znajdzie się ktoś; bogatszy, szczęśliwszy. Zawsze ktoś będzie miał większy dom, grzeczniejsze dzieci. Po co porównywać?Każdy jest inny..Ty wybrałaś tak..inni dokonali innych wyborów. pomyśl że, mogłaś trafic na męża damskiego boksera, dziecko mogłoby być chore ... owszem nie nalezy sie do innych porownywac i ja tego nie czynie,pisalam ze mam gdzies ze ktos ma samochod, wieksze lepiej umeblowane mieszkanie czy dom, czy wyjezdza na wakacjje za granice. Ja zazdroszcze inym rodziny ,bo jej pragne a nie mam. i wcale nie jest to moj wybor.

Gość Mełke
To nigdy nie jest takie proste. Oczywiście są w czepku urodzeni, ale zdarza się to niezwykle rzadko. Cała reszta ma kupę problemów. Skąd wiesz, na ile udane są te związki? Wiesz, ile osób udaje przed światem, zaklina rzeczywistość zgrywając się na pokaz? Jak wiele osób jest w nieudanych związkach, które na spotkaniach towarzyskich wydają się idealne? Dzieci... cóż, to też potrafi być koszmar. Nie wiadomo, ile z tych relacji przetrwa, jak im się poukłada, jakie mają kłopoty. Samo bycie w związku to nie wszystko. Nie martw się, nie patrz na to tak, jakbyś tylko Ty miała problemy. To, że do tej pory nie spotkałaś nikogo, z kim mogłabyś zbudować stabilne życie to nie znaczy, że nie zasługujesz albo jesteś gorsza. Po prostu miałaś pecha. Inni mają szczęście, jeśli taką osobę spotkają. Ale powiedz - umawiasz się z mężczyznami, wychodzisz, poznajesz? Mówisz, że nie masz nawet chłopaka i przy tym brzmisz, jakbyś od dawna była sama. Ile ten stan rzeczy trwa? A kiedy się z kimś umawiałaś - dlaczego nie wypalało?

Nic ci nie rozwalam Po prostu go zakonczylem bo nic wiecej nie da sie powiedziec w tym temacie. Poza tym to nie jest zaden twoj watek. Chcesz miec watek zostan przedszkolanka Pozdrawiam

Gość gość
jestem autorka tematu jakbys nie zauwazył:-) spotykam sie, umawiam,ale nic nie wychodzi z tego. wiem,ze nie wszystkie malzenstwa sa szczesliwe, ze przezywaja jakies tam mniejsze badz wieksze klopoty,ale naprawde nie ma nic gorszego od samotnosci,kiedy nie ma sie do kogo ust otworzyc,przytulic,wyjsc na spacer,pojechac na urlop...

No i co z tego ze jestes autorka tematu? Tzn ze piszesz udzielajacym sie scenariusze? To oznacza tylko tyle ze jak w zwyklej rozmowie ja zaczelas. Nie masz zadnych praw ani przywilejow z tego wynikajacych. Jeszcze jakies watpliwosci natury formalnej?

Gość nowa lula
Jesli jestes autorka to pisz autorka tematu , latwo sie pomylic jak pisze gosc za gosciem.

Gość gość
:)zaraz glowa do gory bo wszytsko sie ulozy 555 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
jakos nic sie nie chce ulozyc

Gość gość
Ty, Tygrysek, nie wymądrzaj się bo przynudzasz mości Panie:-) Jakiś zgorzkniały jesteś a przez to marudny, idź zrób coś pożytecznego i nie zaczepiaj

Gość gość
nie wiadomo czy te wszystkie małżeństwa są naprawdę szczęśliwe a z dziećmi też jest masa problemów

Gość gość
To sobie podjedz porządnie, ja nie małpka tylko chiński Koń:-)

Gość gość
pisalam,ze mam swiadomosc ze maja jakies tam problemy ale i tak nie ma nic gorszego od samotnosci

Gość gość
kolejna znajoma wychodzi za mąż...

Gość gość
i tak wszyscy umrzemy, jaki jest sens w przyjemnościach życia. Ważne żeby nie krzywdzić innych, myśleć najpierw o kimś potem o sobie i czekać na śmierć. Życie jest krótkie i nic co tu się dzieje nie przeniesiemy na drugą stronę.