Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie mojej babci

Polecane posty

Gość gość

Potrafi mnie wprost wyzwać "tępaku" bo robię coś na telefonie albo "nie szczekaj bo w mordę strzelę"......jak byłam dzieckiem często mnie lała pasem lub łapą w głowę itp.. Jakiś czas temu obraziła mnie, powiedziała, że jak czegoś nie zrobię to mi coś zrobi , nie pamiętam dokładnie ale że "aż ta szafka się złamie" zdenerwowalam sie okropnie i odpowiedzialam jej że ja jak ją kopnę to na księżyc poleci :D. odwróciłam sie na chwilę bo coś siegałam a ta jak mnie palnęła w plecy z całej siły chyba.to się odwróciłam i odruchowo chcialam szmacie oddać(sama zaczęła) przecież nie będzie mnie bezprawnie biła..już wzięlam zamach jakbym chciala jej w leb zawalic ale tego nie zrobilam.. a ta potem aferę zrobiła i mwoi do mojej mamy " ty wiesz co (takim tonem jakby jej ktoś nie wiadomo co zrobil ) ..na mnie rękę podniosła i ogólnie ze ja chcialam uderzyć i na koniec "jak ty ją wychowałaś " a moja mama zaczęła gadac ze tak jak trzeba itp nie pamietam już...potem dopiero jej opowiedzialam jak to bylo i byla po mojej stronie oczywiscie. A co wy o tym myslicie?

Gość gość
mieszkacie razem ? ile masz lat ? powinnaś całkiem z taką babcią urwać kontakt, to jest jakaś patologia.

Gość gość
Powiem tak ona jest szczera do bolu do w łasnych dzieci no do w wszystkich sie zwraca jak chce (zależnie od humoru) ale jest też miła i mozna z nia pogadać sympatycznie (wiem ze trudnow to uwierzyć ale tak jest) daje mi pieniadze często i ogolnie to mila jest ale czsami jak ją coś zdenerwuje to unosi głos, mam 19 lat :)