Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mylicie blizniaków?

Polecane posty

Gość gość

jak byly male i były identyczne?

Gość gość
też mnie to zastanawia np sam początek kiedy dzieci są identyczne i np jeden Piotruś 2 Pawełek , i skąd Matki wiedzą że np na poczatku na odwrót nie było? Mam w rodzinie praktycznie tylko bliźnięta, przynajmniej od strony mamy ale nigdy nie pytałam sie ciotek ani kuzynek jak to było na poczatku

Gość gość
ja mam trojaczki dwoch chlopcow jednojajowych no i dziewczynke,chlopaki tocka w tocke, wiazalam wstazeczki im na nadgarstkach jeden mial czerwona a drugi niebieska to bylo gdzies tak do miesiaca potem juz ich rozroznialam maz rowniez,ale znajomi i rodzina do tej pory nie wiedza ktory jest ktory zawsze pytaja :) My roznice golym okiem widzimy

Gość gość
Jak już wspominałam mam w rodzinie bliźnięta . Na dzień dzisiejszy najstarsi mają 80 lat , następni 4 pary-60 6-PAR-40 12par-20-30 lat 36 par- od miesiąca do 12 lat plus 1 w drodze;) Bardzo dużo chłopców kilka parek i 8 dziewczynek .Chłopcy nie sa podobni do siebie ale dziewczynki identyczne (dobrze że nie ubierane tak samo) Ja mam problemy z ciotkami która jest która i z kuzynkami nawet jak je czesto widze a z chlopcami powiem tak nie sa podobni ale ktory jest który to zawsze mam problem ,czasami pytam który to Kajtuś i słysze odpowiedz"ten lżejszy" no i ta odpowiedz duzo mi nie mówi .Kuzynka mi mowiła że ona wie który jest który bo 1 był dluzej w szpitalu teraz mlodzi maja 3 lata i ten co był w szpitalu jest szybszy we wszystkim a ten co wyszedł szybko ze szpitala to zawsze zaczyna wszystko później .1 zaczął chodzić w maju a 2 koniec lipca

Gość gość
masz tyle bliźniąt w rodzinie? to genetyczne? chciałabym również bliźnięta, ale nikt u mnie w rodzinie nie miał, nie wiem czy jest jakaś szansa..

Gość gość
U mnie w rodzinie tez nigdy blizniakow nie bylo tak samo w rodzinie meza,a tu prosze mamy trojaczki wiec wszystko jest mozliwe :)

Gość gość
No tak mam tak dużo bliźniąt idealnie co 2 pokoenie od strony mamy , jeden kuzyn ma 6 dzieci (3 ciąze co 3 lata )a ja póki co nawet jednego mieć nie mogę , a teraz nawet jak się uda i bedą to bliźniaki to marne szanse z donoszeniem . Mojego męza tata tez jest z bliźniąt ale jak tak na mnie padnie to na bank ciąza bedzie bardzo problemowa i teraz się tego strasznie boje mimo że chciałabym mieć 2kę