Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona ktora wie

Moj maz ma kochanke...

Polecane posty

Gość zona ktora wie
Oplatami dzielimy sie po rowno, wrecz co do zlotowki. Jesli zas chodzi o jedzenie to nie dzielimy sie. Maz jednego dnia zrobi zakupy, a drugiego ja. Tu akurat chodzi o dziecko, a jak wspomnialam ojcem jest dobrym i corce nie bedzie zalowal. Obiady gotuje dla siebie i corki. On nie je w domu, chyba, ze cos sobie sam na szybko zrobi. Pranie robimy oddzielnie, a do sprzatania przcyhodzi pani, ktora oplacamy po polowie. Jak wyglada takie zycie? jak ze wspollokatorem, z ktorym umawiasz sie, ze dzis on bulki, maslo, wedline, ser i warzywa kupuje, a drugiego dnia ty. Ot i cala tajemnica. Nie wyliczamy sobie tych bulek, plasterkow wedlin czy sera. Ja kupie to moze sie czestowac czy wedlina czy pomidorem, on kupi to ja tez moge. Jednak obiadu mu nie daje, tzn. on nawet nigdy nie liczyl na to od kiedy wiem o zdradzie.

Gość gość
twoj maz to tchorzliwa oferma, glupia jestes z tym honorem. On honoru nie ma. Zagroz mu,ze albo zostawia dom,albo wnioskujesz na alimenty na siebie. Potem i tak o nie zawnioskuj. Kasy braknie to kochanica szukajaca tatusia szybko sie zmyje

Gość gość
"a ja Ci powiem, ze zrezygnowalabym ze wszytskiego dla swietego spokoju. Ale ja mam taki charakter, ze nie przywiazuje sie do rzeczy materialnych, nie umiem myslec racjonalnie w takich sytuajcoach. Zabralabym dziecko i poszla do rodziny, po prostu bez wyrywania sobie grosza, polowy domu itp. " Jest to najgłupsza rada jaką czytałam.Od razu widać, ze osobą pisząca nic w życiu nie ma i nie miała, albo jest po prostu bezdennie głupia.Oddać swój własny dom kochance i jej dzieciom ,a swoje własne dziecko skazać na mieszkanie u rodziny?Trzeba bym totalną kretynką, aby takie rozwiązanie proponować.Kiedyś nie wierzyłam,ze są aż tak głupie baby, od kiedy czytam kafe już wierzę.

Gość gość
Dla mnie to trochę dziwne, Autorko, jak piszesz, że najbardziej cierpi kochanka, bo mąż nie decyduje się na rozwód. Zawsze myślałam, że najbardziej pokrzywdzona jest zdradzona żona i dzieci. Widać Ty go wcale nie kochasz i nie zależy Ci na małżeństwie. No, ale przecież macie dziecko i ono też cierpi. I dlatego nie pojmuję, że chcesz tak dobrowolnie odejść z domu, w którym wychowuje się wasze dziecko i zostawić go mężowi i kochance? Wasze dziecko - jako przyszły spadkobierca ma największe prawo do tego domu. Pamiętaj o tym i nie pozbawiaj go tak łatwo tego, co mu się należy. Mąż chce rozwodu, to niech idzie i buduje wszystko od nowa z kochanką, a to, co zbudował z Tobą, niech zostawi tobie i córce.

Gość gośćzuza
e tam.. mnie nikt nie pobije moj maz przestal sie do mnie odzywac w zaszlym roku w wakacje w koncu nie wytrzymalam stluklam szklanke [ wrzesien] i pytam o co chodzi?on: nie kocham cie nienawidze.. ja: masz kogos!nie .. o ciebie chodzi caly czas robil ze mnie wariatke w istopadzie u mnie w domu pojawil sie maz jego dziw... bili sie przy mojej corce jest lipiec rodzice kupili mi mieszkanie lokatorskie [713 czynszu] mieszkam tu z corka mam alimenty musialam sie wyprowadzic bo dom byl tesciowej a oana wylaczala nam piec wykrecala zarowki pan sie bawil..czekam na rozwod ..

Gość gość
Najlepiej moim zdaniem uderzyć do detektywa Husarskiego. Wysoka jakość obsługi, skuteczność, ja mogę się w samych superlatywach o nim wypowiadać. Dyskretna obserwacja, szczegółowy raport z wykonanej pracy, materiał w formie foto, video, pełne opracowanie. O szczegółach pracy detektywistycznej dużo info jest na http://detektywhusarski.pl/.