Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Jak pozbyć się żalu i pretensji do ludzi

Polecane posty

No właśnie, jak wyzbyć się żalu i złości na ludzi którzy doprowadzili mnie niewinną istotę do takiego stanu w jakim teraz jestem. W sierpniu poproszę wróżkę Odero o oczyszczenie :) Dlatego nie wiem czy byłabym dobrym psychologiem lub pedagogiem w przyszłości?

Gość gość
Po prostu unikaj ich pułapek a trzymaj się tych którzy Cię szanują ale od tych pierwszych też się nie odwracaj może Cię polubią

Nie, ja już z większością nie mam kontaktów ale ciągle siedzą mi w głowie. Staram się o nich zapomnieć a jak staram się o nich zapomnieć to albo pije napoje gazowane, kawę, herbatę albo uciekam w jedzenie oraz papierosy. Dlatego liczę na to że chociaż zdam tą maturę, będę mieć pracę i pójdę na jakieś studia. Najbardziej chciałabym na dziennikarstwo, pedagogika opiekuńcza, resocjalizacja, praca socjalna lub coś w tym stylu. Ale nie wiem po prostu czy już nie jestem za stara na studia a praca w urzędzie to dla wielu ludzi to prestiż, co prawda bardziej wolałabym pracę w agencji reklamowej przy wymyślaniu haseł ale kto wie, kto wie :)

Gość gość
Po prostu w imię Jezusa wybaczyć wszystkim,a Jezus odbierze cie wszelki żal i nienawiść jaki masz do drugiego człowieka!!!! Poproś go w modlitwie, a on cię wyzwoli z tych uczuć!!! Jezus jest Najlepszy!!!