Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet34sm

Jak zrzucic brzuch

Polecane posty

Gość facet34sm

Mam 85 kg i 179 cm wzrostu -34 lata, czy mozna zrzucic poprzez body combat 2 razy w tygodniu ( raz spapalm 600 kalorii )i diete

Gość gość
Dieta, niskotłuszczowe produkty, biały ser zamiast żółtego, chude mięso, malo masła, więcej warzyw.

dieta przede wszystkim, to w tym najważniejsze. i raczej polecam niskowęglowodanową niż niskotłuszczową

Gość gość
oraz badania zrobic ! istotniejsze jak dieta bo moze sie okazac ze z hormonami cos nie tak za tycie odpowiedzialna jest grelina !

Gość biegomaniak
Bieganie długodystansowe :) Biegasz wolno, lekko, długo - tracisz kalorie Biegasz szybko, mocno, krótko - wzmacniasz mięśnie bycidealna.pl - polecam poczytać :)

Gość gość
zadne bieganie a lepszy szybki marsz a co do jedzenia najlepiej mocno ograniczyc a ze grelina nie pozwala czasami bo ssie w zoladku wspomagacze kupic na zachamowanie apetytu i wystarczy 15-20 minut pilates 5 dni w tygodniu

Gość gość
jak juz wspommnialem chodze na body combat 1 lub 2 razy wtygodniu - poza tym jestem facetem,

Gość gość
no i fajnie ze jestes facetem niby w czym to przeszkadza ?

Gość gość
polecono mi stronke dla kobiet - tak mi sie wydaje ze sadzono ze jestem kobieta, na ostatnim body combat bylem jednynym facetem