Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Purondel

Materac do sypialni

Polecane posty

Gość Purondel

Jaki materac byłby najlepszy do sypialni, mając niewiele kasy i wielkie marzenia? :D Czy spotkaliście się z opiniami o materacach Viscoteraphy? Bo cena jest ważna, ale chcemy też, żeby to był materac termoelastyczny ...

Gość gość
Co to znaczy termoelastyczny?

Gość gość
Wejdz sobie na www.mikpol.pl mają duży wybór w dobrych cenach i też wysyłają ...Ja mam od nich Saturn.

Gość gość
To jest wymyślna nazwa na tę piankę, która się dostosowuje do kształtu ciała. Ale jest dużo innych rozwiązań, które pozwalają spać wygodnie i zdrowo. Najlepiej pójść do jakiegoś salonu z materacami, gdzie ktoś się na tym zna, np. www.tresmeble.pl i będzie w stanie doradzić typ materaca w zależności od wagi i przyzwyczajeń osoby.

Przede wszystkim warto poczytać na temat rodzajów materacy. Naprawdę trzeba posiadać podstawową wiedzę w tej branży, zanim wybierzemy się do sklepu. Najważniejszy jest oczywiście kręgosłup, który powinien być ułożony w linii prostej podczas snu. Więcej możecie poczytać tutaj: http://twojmaterac.pl/materace-najlepsze-kregoslupa Ja czułam się pewniej jak poszłam do sklepu i wiedziałam co sprzedawca do mnie mówi, po przeczytaniu takich artykułów. I to samo polecam Wam:)

Gość gość
Dobry materac jest najważniejszą częścią sypialni. :) Ja uwielbiam spać, dlatego też dla mnie to mega ważne. Kupiłam materac na boogy.pl - taki z pianką i sprężynami. Jest świetny!

W sypialniplus.pl są dobre materace. Ja uważam że można tam znaleźć całkiem dobre materace idealne pod nasze potrzeby Szczerze mówiąc bardzo się wysypiam odkąd mam ten materac.