Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Czuje się zmęczona i w depresji

Polecane posty

Bo same problemy, boli mnie głowa, brzuch, wszystko, jestem zmęczona, chce mi się spać a nie mogę zasnąć? dlaczego tak jest, dlaczego tak jest??? powiedzcie mi. Czemu jestem kobietą która ma same problemy i zero spokoju.

Gość gość
też mam podobnie... to normalne ,że jak masz jakie problemy to nie możesz spać itd bo ciagle jestes w napieciu :(

Dla pocieszenia oglądam również takie seriale jak: 1. Zbuntowany anioł 2. Świat według kiepskich 3. Rodzina zastępcza 4. Miodowe lata 5. Daleko od noszy 6. Niania 7. Hela w opałach 8. Świat według Bundych 9. Mamuśki Ja cały czas jestem w napięciu. 1). Muszę spłacić szkołę policealną z której rezygnuje 2). Muszę spłacić abonament telefoniczny 3). Rodzice awanturują się o pieniądze 4). Nie wiem co ze sobą zrobić 5). Nie wiem jaki kierunek studiów wybrać a. pedagogika opiekuńcza b. pedagogika specjalna c. praca socjalna d. resocjalizacja e. administracja f. dziennikarstwo i komunikacja społeczna g. kulturoznawstwo h. wiedza o teatrze i. historia sztuki j. aktorstwo k. reżyseria Chyba że licencjat: pedagogika i dziennikarstwo a magister z administracji?