Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj kolega wysyla mi nagie zdjecia

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie juz od bardzo dawna kiedys mi sie podobal ale z czasem to minelo .Piszemy codziennie od 7 lat teraz mam 15 a on jest o 3 lata starszy.Mial pelno dziewczyn a mi wiecznie sie zalil jakie to one zle.Mieszka w niemczech i przyjezdza tylko na wakacje i wtedy spedzamy z soba pelno czasu .ciagle mnie prosi o calowabn e itd kiedys go ponioslo i zaczal mnie dotykac .Niechcialam nie dopoki mi nie wyjasni co czuje bo ciagle sie mnie pyta o chodsenie ja odbieralam to zawsze jako zart i a mu nie ufam wiec zaczal mi przesylac nagie zdjecia dzwonil na skeyp itd.ciagle pisze jakie to on rzeczy ze mna zr obi gdy przyjedzie ale jest niesmialy xD co mam zrobic ? I po vo ob to robi ?

Gość gość roksi
ma n******* w glowie jezeli to robi.normalna osoba by pogadala z toba o tym co czuje a pozatym jestes taka mloda jeszcze... nie ufaj mu i nie daj sie obmacywac badz rozsadna i stanowcza z tego co piszesz nie widze w nim zadnych dobrych wartosci i wydaje mis ie ze on poprostu chce od ciebie sexui tyle wiec nie badz glupia i zapomnij o nim masz chyba lepsze zaczy do robienia co?

Gość gość
pokaż nam te zdjęcia na kafe, ocenimy