Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdjęcia podczas karmienia piersią...

Polecane posty

Gość gość

moja znajoma wrzuca na fb po kilka zdjęć syna dziennie. ładny dwulatek, biega, skacze, uśmiecha się, bawi, ale strasznie mnie zniesmacza jak wrzuca zdjęcia karmienia- normalnie od góry swoją pierś i jak on je. czy to ze mną jest coś nie tak czy z nią..?

Z nią. To intymne zdjęcie. Poza tym to, że dwulatka karmi piersią, to też już zaczyna przesadzać, przecież takie dziecko już może jeść pokarmy stałe.

Gość gość
no on je pokarmy stałe normalnie ale piersią też go karmi bo jej zależy na rodzicielstwie bliskości, jak ciągle pisze :P tka jakby bez karmienia do 2 lat to było rodziecielstwo dalekości czy coś. Jednak te cycki troche mnie drażnią

Można sobie zrobić zdjęcie podczas karmienia, ale powinno wylądować w rodzinnym albumie obok zdjęć dziecka z kąpieli, których się nie powinno pokazywać innym ludziom. Ja jestem za karmieniem do ok 1 roku. Maksymalnie 1,5. Ale to już górna granica.

Gość gość
no u niej to karmienie to w ogóle... karmi go zawsze jak mały się nie chce uspokoić. że niby czuje się bezpieczniej.

To powodzenia, jak któregoś dnia postanowi go odstawić od piersi. Albo jak go pośle do szkoły i okaże się, że podczas lekcji nikt mu nie da cycka.

...To powodzenia, jak któregoś dnia postanowi go odstawić od piersi. Albo jak go pośle do szkoły i okaże się, że podczas lekcji nikt mu nie da cycka... Cześć Koziczko :) . Nie śmiej się tak. Znam kobietę, która swojego syna karmiła piersią jeszcze w wieku 7-miu lat (nie wiem, co było potem). A moją dziewczynę (nauczycielkę nauczania pocz.), prawie łapał za cycek (prawdopodobnie z tego powodu) jeden uczeń.

Odkąd usłyszałem jak pewna "dobra mamusia", rozwiązuje problemy napięcia seksualnego, swojego 16-stoletniego syneczka, to już chyba nic mnie nie zdziwi :( . Cześć Koziczko :) . Masz kwiatka i szczery uśmiech na dobry dzień :) 🌼 :) 🌼 :) 🌼

Dzień dobry. Faktycznie uśmiech mi pan podarował właśnie. :) Zastanawia mnie co ta matka robiła, ale chyba jednak nie chcę wiedzieć, może mnie to załamać jakoś, czy przestraszyć. ;)