Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 vanilaaa

Duzo osob myli zakochanie z miloscia...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ch ci臋 to obchodzi i tak nie zmienisz tego faktu co ci臋 to w og贸le obchodzi, to tw贸j facet?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mi艂o艣膰 sama przychodzi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szczerze, nic mnie to nie obchodzi. My艣l臋, 偶e jeste艣 po prostu strasznie niedojrza艂a emocjonalnie i mi艂o艣ci膮 nazywasz ka偶de zauroczenie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i w艂asnie tu si臋 mylisz, dla ciebie dojrza艂a mi艂o艣膰 to pewnie dawanie d**y swojemu frajerowi, napisalam przecie偶 偶e zosta艂y mi same zauroczenia i kr贸tkotrwa艂e fascynacje o raz 偶e mi艂o艣ci by艂y dwie a nie 22 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jako艣 nie wierz臋 czytaj膮c Twoje posty. Nawet zwyk艂a rozmowa na forum wyprowadza ci臋 z r贸wnowagi do tego stopnia, 偶e obra偶asz rozm贸wc贸w. Ubzdura艂a艣 sobie mi艂o艣膰 i j臋czysz, chcesz to nazywa膰 mi艂o艣ci膮 to nazywaj, to tw贸j problem, z tego co m贸wisz jego to nie obchodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiesz co, moja kolezana tak m贸wi艂a, kiedy przyzna艂am jej si臋 偶e nie b臋de z facetem do kt贸rego nic nie czuje i nie dam mu szansy w obawie 偶e m贸glby si臋 jeszcze bardziej zauroczy膰 i w konsekwencji cierpiec, powiedzia艂a "ty nie dojrza艂a艣 do powa偶nego zwi膮zku". Tak, je艣li powazny zwi膮zek to prze艂amywanie w艂asnych barier w stosunku do partnera to nie dojrza艂am i nigdy nie dojrzej臋 bo dlaczego kto艣 ma mie膰 przyjemno艣膰 z blisko艣ci ze mn膮, a ja tylko utrapienie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem o czym teraz m贸wisz. Ja odnosz臋 si臋 tylko do tego, 偶e jednostronne mi艂o艣ci nie istniej膮, to jedynie nakr臋canie si臋 na zauroczenie i wyobra偶anie sobie nieistniej膮cych rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie musisz mi wierzy膰, by膰 mo偶e net nie oddaje wszystkiego, te偶 tak my艣la艂am dop贸ki mnie to nie spotka艂o, a 偶e wyprowadza mnie z r贸wnowagi? Wiesz powiem tak, szef mo偶e mi kaza膰 si臋 u艣miecha膰 i w pracy mog臋 zaprzecza膰 rzeczywisto艣ci, mog臋 tolerowa膰 kogo艣 kogo nie lubi臋 i dostosuj臋 si臋 je艣li jest taka potrzeba, ale nikt mi nie b臋dzie m贸wi艂 co czu艂am bo to s膮 moje przezycia a nie kogo艣 chocia偶 ch臋tnie bym komu艣 odda艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mozna kogo kochac bez wzajemnosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie wyprowadzi艂 zamach na moj膮 wolno艣膰, tutaj wolno艣膰 uczu膰, 偶ycie nak艂ada na nas ro偶ne ograniczenia, ale to co my艣limy i czujemy nie podlega 偶adnej cenzurze i o to mi chodzi艂o. To jest nasz margines wolno艣ci. Ja si臋 nie sprzeczam 偶e on mnie chcia艂 偶e on mnie kocha艂, bo tak nie by艂o, ale to co ja czu艂am to wiem, kto mo偶e to wiedzie膰 lepiej ni偶 ja? i wiesz, co jest i by艂o to dla mnie 偶a艂osne 偶e akurat mnie taka "g艂upota" si臋 przytrafi艂a i rzutuje na dalsze 偶ycie wi臋c niestety nie wyma偶esz tego gumk膮 nie powiesz 偶e jest bez znaczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 tylko przymkn膮膰 oko i si臋 u艣miechn膮膰 z pob艂a偶aniem. Mi艂o艣膰 do kogo艣 z kim nawet nie ma si臋 bardzo za偶y艂ych relacji. Nie wiem co si臋 z lud藕mi dzieje, za chwil臋 doros艂e kobiety b臋d膮 twierdzi膰, 偶e zakocha艂y si臋 w piosenkarzach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aha, mialam du偶o zaurocze艅 ale to niestety by艂a mi艂o艣膰, ale je艣li kto艣 znajdzie inn膮 nazw臋 to prosz臋 bardzo, ale na pewno nie by艂o tym samym czym ja nazywam zauroczenia i ch臋膰 wy偶ycia si臋 na kim艣, w tym czasie pr贸bowalam innych zwi膮zk贸w (2) z niepowodzeniem dlatego da艂am sobie spok贸j 偶eby nikogo nie rani膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziwisz si臋 偶e reaguje z agresj膮, ok ty mo偶esz reagowa膰 z pob艂a偶aniem prosz臋 bardzo, ale nie ka偶dy ma tak膮 konstrukcj臋 jak ty, nie ka偶dy zakochuje si臋 w swoim m臋偶u bo mu tak ka偶膮 a realnej osoby nie nazywaj piosenkarzem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przynajmniej jeste艣 fair. Mog艂a艣 si臋 silnie zauroczy膰, wm贸wi膰 sobie, 偶e to mi艂o艣膰, przypisa膰 mu cechy kt贸rych on nawet mo偶e nie mie膰. To nie jest niespotykane, ale je偶eli nie by艂o zwi膮zku to zauroczenie nie stanie si臋 mi艂o艣ci膮 bo ludzie nie maj膮 jak si臋 do siebie na tyle zbli偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak twoja c贸rka powie 偶e nie poci膮ga jej narzeczony to te偶 si臋 u艣miechniesz i powiesz 偶e szuka dziury w ca艂ym ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piosenkarz te偶 jest realna osob膮 ;) Co do kochania m臋偶a - nikt mi nie ka偶e go kocha膰 (ok, jeszcze nie m臋偶a). Nie trzeba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem fair ale i le mnie to kosztowa艂o, ci faceci mieli takie poj臋cie jak ta internautka, przespijmy si臋 ze sob膮 sp臋dzajmy czas to b臋dzie mi艂o艣膰, lala kogo to obchodzi 偶e ty kogo艣 kochasz, jakie艣 piosenkarza, :) to samo podej艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem jej, 偶eby go zostawi艂a i poczeka艂a, a偶 pozna kogo艣 odpowiedniego. Tu nie ma wielkiej filozofii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, ja tylko uwa偶am, 偶e jeste艣 kim艣 zauroczona i si臋 niepotrzebnie nakr臋casz. Fakt, nie powinna艣 wchodzi膰 w zwi膮zki, bo to by by艂o nie fair, ale w膮tpi臋, 偶e kochasz ten sw贸j obiekt westchnie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piosenkarz te偶 jest realna osob膮 Ale ja go nie znam i nie spotykam na co dzie艅 :) poza tym ja nie powiedzia艂am 偶e mi臋dzy nami zupe艂nie nic nie bylo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale w膮tpi臋, 偶e kochasz ten sw ja te偶 w膮tpi臋 bo ju偶 si臋 wreszcie wypali艂o :) tym bardziej z dystansu mog臋 oceni膰, niestety, zmarnowana szansa, bo uczucia si臋 we mnie wypali艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli mia艂a艣 z nim romans i okaza艂o si臋, 偶e Ci臋 wykorzysta艂 to szczerze wsp贸艂czuj臋 (ale nie wiem w takim razie za co go kochasz).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
min臋艂o juz du偶o czasu odk膮d nie kocham i nie pokocham nikogo raczej... zauroczenia fascynacja, tak ale to nie to samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
(ale nie wiem w takim razie za co go kochasz). To bylo silniejsze :( nikt nie pyta艂 czy chce tej mi艂o艣ci wi臋c niczego nie idealizuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie kocha si臋 za co艣 tylko chyba mimo woli, mo偶e tylko ja tak mam, dobrze 偶e to si臋 ju偶 nigdy nie zdarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kocha si臋 za co艣 - nie na zasadzie wymiany, ale kochamy ludzi z kt贸rymi dobrze si臋 dogadujemy, z kt贸rymi si臋 rozumiemy, kt贸rym ufamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlaczego niby nie pokochasz nikogo? masz mo偶e depresj臋? w jakim jeste艣 wieku? je偶eli tak du偶o czasu min臋艂o od kiedy te uczucia wygas艂y to czemu taki pesymizm wci膮偶 w tobie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy mozna kochac kogos kogo sie zna tylko ze zdjecia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e... w ka偶dym razie nie kontrolowa艂am tego, walczy艂am z tym, ale nic nie da艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19:13 nie umiem odpowiedzie膰, za pierwszym razem si臋 nie udalo i za drugim, a ja nie jestem kochliwa. Nie wiem sk膮d ale to po prostu wiem, 偶e ju偶 nie pokocham, mo偶e tak jest nawet lepiej dla mnie?

Udost臋pnij ten post