Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanilaaa

Duzo osob myli zakochanie z miloscia...

Polecane posty

Gość gość
To też jest cecha zauroczenia "walczyłam, ale się nie dało". Kochając kogoś można odpuścić i kiedy ta osoba źle nas traktuje, tak jak nie nazywamy kogoś przyjacielem kiedy nas zrani. Zauroczenie trochę przysłania realizm.

Gość gość
minąl rok albo półtora, zauroczenia się zdarzają ale jużnigdy nie poczuje tego czegoś, sama jestem zła że trafiło akurat na niego

Gość gość
"walczyłam, ale się nie dało". Walczylam żeby zniknęło, nie, o niego nie walczyłam. Ze sobą tylko

Gość gość
a pomyślałaś kiedyś, że trzyma Cię przy nim nie miłość, a myślenie "co mogłoby być"?

Gość gość
eeee skąd wiesz, że nie poczujesz? masz 75 lat? :)

Gość gość
co to jest zauroczenie?

Gość gość
nie wiem skąd po prostu wiem, ja bym nawet chciała żeby ten gość 15:38 miał rację ta osoba pisala o tym że taka osoba nie jest w stanie przyjąć prawdy, no ja bym bardzochciała żeby ta prawda byla taka jak ta osoba opisuje ale niestety nie jest. Zmarnowałam swoje uczucia (wbrew swojej woli, bo nie jestem kimś ktożyje złudzeniami) coś cennego na osobe ktora nie mogła tego przyjąć. gdyby to bylo kolejne zauroczenie jak pisze ta osoba odbiłoby się bez echa na moim życiu

Gość gość
ale niestety nie jest W moim przypadku nie jest, dopisałam żeby już nie wzbudzać w nikim agresji, życie nie jest szablonowe, szkoda (bez ironii)

Gość gość
przecież zakochanie też potrafi wyczerpać emocjonalnie i psychicznie osobę. chyba jest w tobie jakiś problem, bo ty wszystko wiesz, teraz przechodzisz samą siebie, twierdzisz, że wiesz, że już nikogo nie pokochasz. to zły symptom, czarnowidztwo i negatywizm

Gość gość
nie wiem skąd ale po prostu wiem :) naprawde nie umiem tego wytłumaczyć, to jakby początek nowej ery. Zauroczyć się mogę, to tak. sama tego nie rozumiem, ale niestety tak jest, nawet chciałam sobie udowodnić że tak nie jest :) nie ma do niego żalu, tylko do siebie, psychiczna nie jestem więc dlaczego takie coś

Gość gość
Dobrze, przyznam szczerze że to nie jest na moją głowe, więc na glowę obcych ludzi na kafeterii też nie jest. Pesymistą nie jestem naprawdę, ale już nie chcę sie na ten temat rozpisywać, biorę sie za różne rzeczy nawet jeśli niezbyt pomyślnie rokują

Gość gość
bardzo tesknie za nim