Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja go jeszcze kocham ?

Polecane posty

Gość gość

WItam Mam faceta oczywiscie na poczatku wszystko pieknie cudownie motyle w brzuchu takie tam, mielismy razem zamieszkac wlasciwie mamy zamieszkac za 2 miesiace oboje studiujemy, tyle ze nie wiem zaczal mi chyba byc obojetny, tzn kochalam go strasznie, ale podczas naszych klotni byl tak chamski ze ja z kazda klotnia chyba kocham go mniej bo to co on czasem do mnie powie mnie to tak cholernie boli, elasiciwe juz nie boli bo jest mi to obojetne... przez niego stracilam kontkat z wiekszoscia znajomych, czuje ze mnie ogranicza drazni mnie jego zazdrosc, wczesniej planowalismy wspolna przyszlosc teraz ja zaczelam planowac ja sama jestem pielegniarka wlasciwie jeszcze nie bo studiuje ale to kwestia czasu planuje wyjechac za granice oczywiscie po przepracowaniu odpowiedniej ilosci czasu aby moc wyjechac za granice. Zaczelam planowac po tym jak on ma mi za zle to ze nie moze nigdzie wyjechac bo ja jestem z nim, (tak jakbym mu zabraniala, mowie zeby jechal ja poczekam to tyko 2 miesiace) teraz odzywa sie do mnie tak jakbym to ja byla winna ze on nie moze wyjechac. Caly czas o cos sie klocimy, jeszcze kilka tygoni temu byla wielka milosc teraz jest to co jest nawet sie nie przytulamy, a o seksie to juz w ogole nie ma mowy, wlasciwie odkad jestesmy razem robilismy to tyle razy ze mozna na palcach jednej reki policzyc, mam ochotę z nim zerwać ale nie wiem czy dobrze zrobię, że może będę żałować, że to może chwilowe nie wiem... moze ja do zwiazku nie dojrzalam, moze nie pasujemy do siebie co robic?

Gość gość
Kozakiewicz.gif