Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka80

szara sukienka

Polecane posty

Pomóżcie mi proszę dobrać dodatki do prostej, satynowej, szarej sukienki. Jest przed kolana, bardzo dopasowana do ciała. Z przodu jest bardzo zabudowana i ma z lewej strony rozporeczek. Z tyłu na plecach dekolt w kształcie trójkąta z boku zasuwaczek. jakie buty, torebka i biżuteria?:(

Gość gość
Hmm, może coś kontrastowego?Np w czerwieni?Szary z czerwonym ładnie współgra. Chyba, że to jakaś bardzo oficjalna okazja, to można wybrać zawsze bezpieczny czarny. Biżuteria - moim zdaniem, najlepiej srebrna.

Gość myszka80
A moze cos bardziej żywego? Moze złoto albo róż? :-/ pomóżcie proszę

Gość gość
Ja bym właśnie róż dobrała do tego, tylko taki mocny - fuksja czy coś w tym stylu. Mnie się bardzo podoba zestawienie szarego właśnie z takim kolorem.

Gość myszka80
A bizuteria? Bo srebro raczej sie zleje z kolorem sukienki:-/

Dziękuję bardzo za tą fuksje:-) myślę że będzie doskonała tylko teraz jaka biżuteria do tego bo nie lubię długich łańcuchów ani korali :-(

Gość basiaa2
Kupiłam kiedyś szarą sukienkę i zakładałam do niej różowe ale nie jaskrawe dodatki albo łososiowe i mi sie podobała teraz kupiłam drugą sukienkę letnią w sugarfree i tez jest szara polubiłam jakoś ten kolor bo generalnie można go ożywić każdym odcieniem i zmienia styl.

Gość gość
:)ja bardzo uwielbiam mode na kolorowo wszyystko wtedy ladnie wyglada 222 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
Bardzo fajną szarą sukienke kupiłam ze sklepu internetowego www.lejdi-sklep.pl