Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sztuki walki dla kobiet?

Polecane posty

Gość gość

czy uważacie że sztuki walki są dla kobiet? jestem z warszawy i szukam miejsca zeby sie zapisac...

Gość gość
no a dlaczego miałyby nie być dla kobiet? jakie walki cię interesują?

Gość gość
w zasadzie to się aż tak nie znam ale spodobało mi się muay thai na filmikach...trudne jest?

Gość gość
chyba nie, nie trenowałem, mnie zwykły boks interesuje ale widziałem że na niektóre zajecia chodzi sporo kobiet :) masz już jakąś szkołę wybraną ?

Gość gość
na razie niespecjalnie, rzuciło mi się w oczy kilka reklam m.in. akademia walki com chyba byłam na stronie wygląda w porządku ale jakoś tak nie wiem...

Gość gość
hej podpinam się pod temat, też chciałabym zacząć coś trenować bo teraz wszędzie tak niebezpiecznie a jak się zna kilka chwytów to od razu człowiek sie pewniej czuje ;))

Gość gość
tak akademia jest w porządku, chyba jedna z tych szkółek które trzymają jeszcze poziom, ja tam nie trenuje ale jak jeździmy na zawody to część chłopaków tam chodzi i dobre wyniki mają więc się chyba sprawdza

Gość gość
może Aikido ?

Gość gość
też się zastanawiałam,ale muai wygląda bardziej hmmm efektownie? nie wiem, pewnie nie powinnam się tym kierować nie? poza tym do akademiawalki mam bliżej :D

Gość gość
no raczej nie o to chodzi, żeby ładnie wyglądało tylko żeby skuteczne było(jeśli chcesz używać w samoobronie) ;]