Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja babcia miała wypadek

Polecane posty

Gość gość

witam moja babcia 4 tygodnie temu miała wypadek trafiła do szpitala do lublina ma uszkodzoyny mózg i żębra połamane 5 ni temu lekarz mojeje mamie powiedziuał że wsyztsko jest na dobrej drodze z głowo lepiej i z płucami była uśpiona śpiączko farmakologiczna niedawno się obudziła ma otrwarte oczy rusza reko i nogą i głową gdy moja mama do niej mówi mamo to słyszy i dziś chyba chciała coś powiedzieć sama już oddycha mam tylko pytanie czy moja babcia jest świadomo tego co sie doniej mówi i kiedy wkońcu coś powie i czy moj***abcia widzi jak sie patrzy namnie i boje sie najbardziej ze moja babcia dostanie zapalenia płuc .. prosze o odpowiedz czy moja babcia jest świadoma co sie doniej mówi kiedy wreszcie coś powie i czy widzi i czy moze dostać zapalenia płuc ona ma 70 lat i bardzo bym chciała zeby wyzdrowiała

Gość gość
mów do babci, rozmawiaj z nią, nawet z ludźmi, którzy od lat są w śpiączce się rozmawia, napewno jej to nie zaszkodzi a tylko może pomóc, utrzymuj z babcią kontakt, ona bardzo Cię teraz potrzebuje... mam nadzieje, ze z Twoją babcią wszystko będzie dobrze i szybko wróci do zdrowia

Gość ech dziewczyno
z tego co opisujesz wypadek był bardzo poważny. nie chcę Cię dołować, ale zachowujesz się trochę egoistycznie...rozumiem że chcesz aby babcia wyzdrowiała i wszystko było okej. Ale myślę że przede wszystkim trzeba jej ciszy i spokoju...moja babcia chorowała na raka, cierpiała dzień w dzień, ostatnie dni życia przeżyła w potwornym bólu...mówiła że chce już śmierci :(