Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek

Polecane posty

Gość gość

czy zakupiłybyscie wozek z allegro nie widzac go wczesniej niz tylko na zdjeciach ?

Gość gość
Chyba że było by to za grosze a tak to nie bo czasem coś na zdjęciu fajnie wygląda a w rzeczywistości jest kiepskie.

Gość gość
chodzi o zwykly wozek 2 w1 lub sam gleboki koszt 400-600zł/nowy, podoba mi sie bardzo;D

Gość gość
daj linka

Gość gość
allegro.pl/klasyczny-lekki-wozek-gleboki-na-paskach-gratisy-i4316609776 bardzo mi sie podoba, ja chciałam zwykły wózek do jazdu kolo domu moze na miasto, natomiast spacerówke sobie chce kupic osobna jak dzidzius podrosnie , obojetne mi czy bedzie fotelik do wozka bo moge tez sobie sama dokupic, jeszcze taki w miare ,allegro.pl/wozek-gleboki-tunni-lux-sawex-i4328876197

Gość gość
i jak?

Gość gość
Ja tak kupiłam wózek 2w1 za 620 zł z przesyłką. Poszukałam sobie zdjęć w google jak wygląda na zdjęciach robionych przez innych, nie tylko tych na allegro i zamówiłam. Przyszedł taki sam jak na zdjęciach, jestem bardzo zadowolona. Używam go od 3 tygodni i jest wszystko ok.

Gość gość
a co myslisz o pierwszym linku i wozku? taki zwyklutki ;d amarant kolor mi sie bardzo podoba

ja uważam, że najfajniejszy jest wózek jane muum, ładny, dobrze wykonany, bezpieczny i dostępny w zestawach :)

Gość gość
Ja też ten wózek dzisiaj patrzyłam i chyba się skuszę :) Spacerówkę mam po 1 dziecku, a ten tylko na spacery przez pierwsze 6 miesięcy to wychodzi niedrogo. Dla mnie turkus z czarnym się bardzo podoba :)

Gość gość
Nie. Ponieważ wózek to cos czego miałam używać codziennie po kilka razy na dzień. Najpierw pytałam matek które znam czego używały i jak oceniają, aż trafiłam na zafascynowaną pewnym modelem(już prawie nie ma go w sprzedaży)potem wybrałam się do sklepu sprawdzić jak się prowadzi i rozkłada a następnie zakupiłam taki nowy na allegro oszczędzając 600zł. Co innego z innymi sprzętami - kupowałam w ciemno widząc na zdjęciu i na filmach yotube.

Gość gość
ja kupilam na allegro uzywany wozek Jedo bez ogladania. tzn. wiedzialam, że chce Jedo i znalazłam ofertę z wieloma bardzo szczegółowymi i dokładnymi zdjeciami i kupilam. cena tego modelu w sklepie to ok.1600, ja zapłaciłam 400zl + 50 zł kurier. Nie żałuję, wózek w super stanie, mało śladów użytkowania, a cena super

Gość gość
Ja też kupiłam używany wózek na Allegro bez oglądania. Na aukcji było dużo dokładnych zdjęć, do tego rozmawiałam przez telefon ze sprzedającą, która wzbudziła moje zaufanie. Wózek przyszedł w dokładnie takim stanie, w jakim widziałam go na zdjęciach, czyli bardzo dobrym. W porównaniu do nowego oszczędziłam... ok. 2 tys. zł.

również kupowałam wózek przez internet widzac go tylko na zdjeciach, a konkretniej jane muum. wszystko zgodne z opisem, bezproblemowo i jeszcze gwarancja :)

A dziewczyny, może podzielicie się nawami swoich modeli wózków które polecacie, chodzi mi o gondolę samą albo wielofunkcyjne. Generalnie dużo oczytałam się o wózku Bugaboo ale cena nawet za używany zabija, dlatego chciałam jakąs tańszą opcję z fajnymi funkcjami i żeby się fajnie składał bo mam mały samochodzik.

ja mam maxi cosi mura 4 i jestem zadowolona,gondola calkiem spora dziecko dosc dlugo w niej pojezdzi dodatkowo dobra amortyzacja, zwinny skretny

Gość Noemi c
Ja mam bugaboo, kupiłam używany za 2 tys. Stan jest super. Wózek sprawdza mi się rewelacyjnie. Nie musze martwic się o kupno lekkiej spacerowki bo wózek jest lekki i zajmuje Malo miejsca w bagażniku i szybko się go sklada i rozkłada. We wcześniejszym wózku corka nie chciała jeździć, po prostu koszmar, wózek tutek postawiłam na polska firme i sie zawiodłam po calosci. Bugaboo to naprawde genialna inwestycja. Miałam dwa bugaboo pierwszy sprzedałam bo okazało się ze kupiłam cameleona 1 generacji a mi to nie odpowiadalo i wystawilam na licytacji i sprzedałam go o 400 zl drożej niż kupiłam, 15 ludzi licytowalo, takze jak kupisz bugaboo to masz tez pewność ze potem go sprzedasz za podobna cenę. Teraz na allegro można tez kupic najnowsza 3 generacje i sama mam ochotę kupić no ale corka zaraz z wózka w ogóle wyrośnie..

Gość gość
Ja mam maxi cosi mura 4, polecam, zwłaszcza jak ktoś mieszka na wsi, bo nie trzeba spacerówki dokupować, fajnie i łatwo się składa (swojego czasu do matiza mi wchodził:)), dobrze się prowadzi, cała tapicerka jest zdejmowana więc z praniem też nie ma problemu. Kupowałam używany, można dostać w naprawdę świetnym stanie za niewielkie pieniądze.