Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym wyszorowac napis na czole " niepoważna, nie do związku"?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i masę niepowodzeń miłosnych za sobą, dziwne krótkie zwiazki, pojedyncze randki ktore nie mialy swoich kontynuacji i w końcu związek, półtora roku, myslalam ze to moze to ten , jednak porzucił bez słowa wyjaśnienia dla innej. mam powodzenie wsrod facetow, ale mam takze swoje zycie pasje, studiuje 2 kierunki wiec nie myscie sobie, ze jestem dziewuchą która chodzi po imprezkach zeby ktos ją wyrwał, albo jako pierwszą lepszą która z każdym przechodzi do czynów.. ostatnio na parapetówce poznałam fajnego faceta, batdzo nam sie dobrze rozmawiało, bawilismy sie razem całą impreze po czym sie dowiedzialam ze chcial mnie tylko zaciągnąć do łózka. Dlaczego faceci traktują mnie albo jako przyjaciolke albo potencjalną kochanice a nie jak dziewczynę z którą mozna być?

ej, fajne, musisz być sympatyczną osobą;) dziewczyna do związku - jak to brzmi? stara nudna klerba, takie mam skojarzenia a tak - szalej sobie, boś młoda;)

Gość gość
widocznie nie kręcisz ich aż tak bardzo, żeby chcieli wejść z tobą w związek

Gość gość
moze cos z tymi chlopakami jest nie tak? moze mają kompleksy przy tobie?

Gość gość
głupota to cię zrobiła :) i skończ się w końcu żałośnie rzutować na każdego swoje skretyniałe teorie, chyba zapominasz o tym że ty i tobie podobni nie stanowią nawet 1% społeczeństwa, a ty narzucasz swój sposób interpretacji i przekonania reszcie ludzi a do autorki - jeżeli żaden facet się w tobie nie zakochał to znaczy, że widocznie nie masz "tego czegoś"

Gość gość
może mam a może nie mam, albo nie spotkałam osoby która ma podobne zainteresowania. I nie powiedziałabym o sobie, że jestem jakaś nijaka bo wiele osób mówi, ze mam charakterek, że wyrózniam sie w tłumie

Gość gość
i nie kłóćmy się, założyłam po to wątek, żeby ktoś obcy mógł się wypowiedziec w mojej sprawie, bo znam już opinie moich przyjaciół wiec czekam na wasze opinie ludziska :)

Gość gość
idiotkę to widzisz w lustrze sfrustrowana debilko :D I NIE autorko, NIE SŁUCHAJ kretynki broken bo jest psychiczna i porównuje bycie w związku do faszyzmu - hahahahaha :D zdecydowana większość facetów chce związku i jest to oczywiste a ty autorko po prostu nie podobałaś się dotychczasowym facetom na tyle aby chcieli stworzyć z tobą poważniejszą relację, ale nie wiem czym się przejmujesz, jedne mają więcej adoratorów, a drugie mniej

Gość gość
Ale dla tych facetów widocznie nie miałaś "tego czegoś" skoro nie chcieli z Tobą niczego więcej niż seksu.

Gość gość
chcieli, niekoniecznie go dostali tak nawiasem mówiąc :)

Gość gość
Wiele kobiet musi się pogodzić z takim właśnie stanem rzeczy. Kupcie sobie może kota ?

Gość ekspert777
Ładna dziewczyna to nie ma sie czemu dziwic, ze chcą cie dotknąć :) z brzydką to można tylko rozmawiac :p i nie mysl ze kazdy facet ktory pomysli o tobie jako fajnej dziewczynie do seksu , nie pomysli jak o fajnej kobiecie do życia