Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój 6latek nie radzi sobie jeszcze w szkole

Polecane posty

Gość gość

Rok temu mąż wziął naszego syna do poradni, gdzie pani stwierdziła, że rozwija się dobrze i możemy już wysłać go do szkoły. Byłam sceptycznie do tego nastawiona, ale mąż mnie przekonał, że psycholog dziecięcy lepiej się na tym zna. Okazało się, że nie. Odkąd poszedł do szkoły zaczęły się popołudniowe drzemki, dziecko mówiło że jest zmęczone. Rano płakał, że nie chce wstawać do szkoły (do przedszkola i zerówki nie było z tym problemów). Stał się pyskaty, nauczycielka zwróciła mi na to uwagę na zebraniu, nie słucha się, nie lubi szkoły, mimo że więcej ma tam zabawy niż nauki. Czuję że to był błąd i stracił rok dzieciństwa, nie posyłajcie swoich dzieci wcześniej do szkoły...

Gość gość
tak,tak szkoła to samo zło. Trzeba chronić dzieci przed szkoła:D .A tak poważnie, co twoje dziecko lubi robić w domu?Czym najlepiej się bawi?

Gość Jakie to żenujące
Też tak uważam.Dziecko powinno pójść do szkoły od 7 lat. Nie powinno zabierać się dziecku dzieciństwa.Szkoła to są obowiązki i nie każda szkoła jest przygotowana na przyjęcie malucha.Moja wnuczka poszła od 7 lat .Niektórzy nauczyciele w tej szkole do której uczęszcza moja wnuczka nie są przygotowani do nauki, zwłaszcza język angielski.Pani więcej choruje jak uczy.Zero nauki, a stawia wymagania.Wnuczka z tego powodu nie chciała chodzić na angielski.Dopiero Syn zatrudnił prywatnie i widać radykalną poprawę.Wnuczka jest najlepsza w klasie.

Gość gość tez matka
wspolczuje

Gość gość
po co go tam poslalas? kto ci kazal ? na co liczylas? ludzie nie dajcie sie tym chorym modlom zachodnim to najwieksze bagno jakie doprowadza nas tylko w kierunku jednym ! do niewolnictwa ! do zdebilowacenia ! do syfu ! szanujcie zasady i tradycje jakie przekazano nam wychowujac nas w Polsce ! tym sie kierujmy i nie dajmy zniewolic pseudodemokracji ktora niszczy nasze dotychczasowe zycie w Polsce ! nie idzcie tym torem to zla droga ! niszczy zycie ! i szczescie

Gość gość
tak jest! a dziewczynek w ogóle nie wysyłajcie do szkół, zgodnie z tradycją dziewczynkom wykształcenie niepotrzebne! Ehhh, wy ciemniaki

Gość gość
ciemniakiem to ty jestes nie myl postepu z tym co nakazuje nam zdemoralizowany zachod ! nikt nam niczego nigdy nie zakazywal w Polsce ,kto chcial byl katolem kto nie chial nie byl ale to co przychodzi z zachodu to dopiero goffno syf i niewolnictwo legalne w dodatku ! trzeba potrafic odroznic co dobre a co zle !

Gość gość
:D :D , a jakie leki bierzesz?

Gość gość
Nerwy mu siadają jak i każdemu!

Gość gość
Jasne!!!! W Japonii dzieci idą do szkoły w wieku 3 lat, u nas też powinno tak być! Polska to głupi kraj! Nie majaa własnej inwencji, zżynaja z Zachodu, co nie zawsze jest dobre!