Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Naprawde nikt już nie korzysta z gadu gadu?

Polecane posty

Bo ja korzystam i kilkoro moich znajomych też. tymczasem jak na przykład na studiach ktoś sie mnie pyta o kontakt inny niż telefoniczny i ja podaje numer gg i mówie że nie mam facebooka, to wszyscy bardzo sie dziwią, nikt z mojej grupy na studiach nie ma już gadu gadu :/ Co sie dzieje na tym świecie, dlaczego mimo iż mam ledwie 20 lat to juz jestem przestarzała i niedostosowana do współczesności :(

Gość gość
Moje gg to 5473221 Piszcie do mnie pogadać o Waldusiu z Kiepskich!

Gość gość
kasia, ty też nie lubisz tej tępej dzidy broken?

Gość JasnowidzXXL
Dla mnie Facebook to pomyłka gorsza niż Nasza Klasa. W życiu nie skorzystam i nie założę tam konta. To portal do typowej inwigilacji człowieka

Gość gość
Ja już dawno nie mam

Gość gość
Nasza klasa to portal dla nieudacznikow a z dacebooka korzystaja glownie pedofile. Najlepszy jest skype i gg

Gość gość
Szajsbuk jest dla plebsu, a NK dla zboczeńców! Gadu-Gadu zdechło! Skype to s**t!

Gość gość
Ja korzystam...głównie dlatego, że mam konto na portalu randkowym :P i jeśli ktoś mnie zainteresuje na tyle, żebym miała ochotę kontynuować rozmowę, to proponuję gg. Nie mam zamiaru podawać komuś obcemu mojego maila (a nie chce mi się zakładać nowego, specjalnie do randek :P) ani tym bardziej nie zaproszę takiego delikwenta na fb! No i numer telefonu...dopiero po dłuższym czasie mogę udostępnić. Więc na początek gg jest idealne :)

zlikwidowałam gg, wkurzało mnie. fb też nie mam. korzystam z czatu na wp lub gmailu, w zależności od tego, z kim rozmawiam:-) konto na nk zostawiłam, ale puste, z sentymentu do wiadomości które tam mam:-)

Ja korzystam dalej z gg. Nie masz się co przejmować, po prostu teraz ludzie upośledzeni zamiast z kimś porozmawiać wolą obwieścić całemu światu że zjedli pączka i bardzo im smakował

jutro sie odezwe, dziś nie mam ochoty wysilać sie na rozmowe z kimś z kafeterii kogo i tak pewnie zablokuje po 5 minutach kłótni :D jak tylko jutro bede na forum i zobacze że jestes to napisze do ciebie :P

Gość gość
ja korzystam z gg codzienie :D i skypa okazjonalnie :) na nk grywam tudzież z kimś popiszę... tak samo na gmailu i G+ a za fb szczerze dziękuję, to nie dla mnie interes

Gość Marcim738
Ha a Ja mam za to FB i NK nigdy nie miałem i nie będe miał

Gość gość
Ja też cieszę się że jak weszło NK to tylko na profilu mojego mam zdjęcie jedno. Potem szaleństwo z fb i teeż powiedziałam że nie. A teraz mógłby każdy, znajomy czy nie wpisać moje dane personalne i już ma mnie jak na widelcu. a tak to figa:-)

Gość gość
sam jesteś cykor, synu marnotrawny :D nie każdy ma ochotę zakładać na fb konto tudzież założył, ale chwilę potem usunął, bo zmienił zdanie, np ja :D