Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Deprecha w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 7 miesiącu ciąży. Będziemy mieć synka. Ciąża chciana, rok starań. Mimo to ciągle chodzę nie zadowolona, płakać mi się chce. Nie wiem co się ze mną dzieje. To będzie nasze pierwsze dziecko. Mąż umie okazać ze sie cieszy a ja nie.

Gość gość
Od dawna tak masz? Masz jakieś obawy, ciężka ciąża? Inne problemy rodzinne, itp?

Gość gość
hormony ci skaczą, ja juz jestem przed porodem i też tak mam, jak patrze na siebie i ledwo oddycham to mi się płakać chce , domyslam się że to hormony , boję się co będzie po porodzie, a z dziecka się bardzo cieszę, tyle że mnie stan tak męczy

Gość gość
Od 2 miesięcy tak mam. Dużo przytulam bo 8 kg, dziecko jest duże,******iwe w nocy najbardziej się rusza, a w dzień śpi. Przez co nie mogę w nocy spać. Dalej wymiotuje. Problemów rodzinnych nie mamy.

Gość gość
teraz masz depresję , a po porodzie wpadniesz w alkoholizm! lecz się na głowę

Gość gość
Oj 8 kg, w 7 miesiącu, to wcale nie tak dużo, tak przeciętnie :) Może po prostu jesteś niewyspana? Możesz jakoś odsypiać w dzień? Na mnie przewlekłe niewyspanie źle działa... Bardzo długo cię te wymioty trzymają, to też wyczerpuje...

Gość gość
Nie mam możliwość spać w dzień. Ciągle chodzę nie wyspana, w pracy nie kontaktuje, ostatnio przy niższej temperaturze od razu łapie anginę.

Gość gość
No to weź chociaż z tydzień zwolnienia i się wyśpij...