Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywacie zajętych facetów?

Polecane posty

Gość gość
Nigdy żadnego faceta nie próbowałam poderwać, nie umiem. Niestety jestem zbyt aspołeczna.

Gość gość
ja się przespałam z takim ostatnio, ale znaliśmy się jeszcze jak byl wolny...w sumie po 7-8latach znajomości...byliśmy ciekawi. Ale nie bylo to nic nadzwyczajnego - i dobrze.

Gość gość
brokeninside87 wczoraj jeśli boisz się o mężusia - wypal mu na czole inicjalły. jeśli jest Ci wierny nie będzie miał nic przeciwko. a i żadna nie będzie go podrywać, bo normalne kobiety brzydzą się takich niewolników co to muszą napisać o zgodę, by móc z kimś poflirtować. naprawdę. x ułomna kretynko której nikt nie chce, żadna żona nie musi niczego wypalać, bo jej mąż z pewnością nosi ślubną obrączkę, co tobie jak widać kompletnie nie przeszkadza, aby uczepić się jego nogawki, wmawiając, że przecież nie jest niewolnikiem, dlatego spokojnie moze ciągnąć tę kulę u nogi w postaci ciebie

Gość kicianka
pewnie, ze tak :) Pomimo tego, ze mam faceta i dziecko:) Taki mam styl bycia, nie widzę w tym nic złego.

Gość gość
Jak fajny to owszem. Jak nie to po co? ;-)

Gość gość
Tak, ja poderwałam żonatego, rozwiódł się dla mnie. :)

Gość gość
Lepiej sypiać z żonatym niż z prawiczkiem.

Gość Pyskata90
A nie stać Was na poderwanie kolesia który jest wolny? To już przesada i bezradność kobiety która raczej atrakcyjna nie jest skoro chwyta się czyjegoś męża i ojca. Skoro się szanujecie i cenicie to polujcie na singli jest to jednak większe wyzwanie nie sądzicie...?

Gość gość
Większym wyzwaniem jest zdobyć żonatego. Mój partner nie ma dzieci, nie w głowie mi zabawianie obcych bachorów. Wielu wolnych chciało ze mną być, ale ja nie chciałam. Mój partner był najlepszy, najbardziej pasował do mnie charakterem a do mnie nie każdy pasuje....

Gość gość
Jak sie jest męzatką to lepiej się nie brać za wolnych, jeszcze się zakocha i będzie robił problemy :-O

Gość ale badziew
Uważam, że podrywanie zajętych facetów jest trochę żałosne. Z tego co widzę w życiu codziennym robią to tylko straszne desperatki.

Gość gość
Czyli 90% kobiet.

Gość gość
lepiej być pedofilem i g*****ć 12 letnie dziewczynki niż sypiać z obwisłymi starymi babami +30

Przesadzacie trochę. Nie wiem jak Wy podrywacie, ja tam lubię sobie poflirtować czasem. Desperatka nie jestem, w szcześliwym związku, z czteroletnim "przychówkiem".