Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna kobieta i pies?

Polecane posty

Gość gość

Hej, chciałam się poradzić. Bardzo chciałabym mieć psa, ale wydaje mi się, że powinnam jeszcze poczekać aż się jakoś "ustabilizuję". Obecnie mam 26 lat, mieszkam w wynajętym mieszkaniu z współlokatorami, pracuję n pełny etat. Finansowo nie miałabym problemu z psem, ale nie wiem czy nie powinnam poczekać aż wprowadzę się na swoje, albo chociaż będzie mnie stać na wynajmowanie mieszkania w pojedynkę. (Choć niechętnie mówiąc szczerze, chyba raczej pasuje mi mieszkanie z kimś - zawsze to przynajmniej jest z kim pogadać po powrocie do domu) Jak sądzicie?

Gość gadulec120
Chlopa sobie znajdz a nie psa...Kto sie nim bedzie zajmował jak Ciebie nie będzie????Wspóllokatorzy???Nie uzalezniaj czyjegos zycia od pieska!!!Kto bedzie po nim sprzątal jak Cie nie bedzie? Włącz myslenie blondynko:-)

Gość gość
Akurat całe życie miałam psa w domu rodzinnym i wiem, że jak się dobrze wybierze rasę to pies spokojnie wytrzyma 8h sam w mieszkaniu, więc tu problemu nie widzę.

Gość gość
Stanowczo odradzam. Mam 30 lat, zostalam sama z psem, bo mama zmarla i jestem tak naprawde jego niewolnikiem. Nie moge nigdzie wyjechac, po pracy musze gnac do domu, bo pies musi sie zalatwic. Poza tym dla psa siedzenie po 8-9 godzin samemu tez nie jest frajda. Potem juz nie ma odwrotu, bo z jednej strony bardzo kochasz pieska i nikomu go nie oddasz, a zdrugiej strony masz go dosyc, bo cie ogranicza...

Gość gasulec120
Ale to dom rodzinny a nie jak teraz wynajęty...Co za baba Ciekawe czy wytrzymalabys 8godz bez wc..Watpie... Chlopa znajdz i dziecko sobie zrób a nie piesek

Gość gość
Aleś dała temat. Kojarzy się z zupełnie innymi sytuacjami, niż te, o których napisałaś :O

Gość gość
Ja mając 22 lata zdecydowałam sie na zakup psa wraz ze swoim chłopakiem. Byliśmy razem juz 3 lata i wszystko zapowiadało sie super. Po roku rozstaliśmy sie. Tak zostałam sama z psem. Czasem jest mi cieżko,ale bardzo kocham swojego Psa i nie wyobrażam juz sobie życia bez niego. Fak faktem pies to obowiązek ale każda osoba decydując sie na psa ma chyba tego świadomość. Jak najbardziej polecam :)

Gość gość
jak pies odpowiednich rozmiarów to kobieta nie jest samotna