Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Jak wygląda zabawa na imprezach na których nie ma alkoholu?

Polecane posty

Jakoś tak drętwo jest i wszyscy szybciej się rozchodzą do domów. Byłam ze 3 razy na takiej imprezie i osobiście nie polecam. Ja bardzo rzadko piję alkohol i pić nie musiałam, ale widziałam po innych że nie za bardzo im się to podobało, brak tematów do rozmów.

Gość gość
Raz urządziliśmy grilla bezalkoholowego. Udawaliśmy, ze cola to alkohol. Było całkiem ok, bo wystarczy jak jedna czy dwie osoby mają świetne humory to się roznosi na innych. Tyle, że z alkoholem to byśmy pół nocy siedzieli, a tak to zmyliśmy się przed zachodem słońca ;)

Gość grillowiec
też kilka razy byłem na imprezie bezalkoholowej ale przecież wszystko jest dla ludzi. Ostatnio grilla sobie zrobiliśmy i połozyliśmy tylko dla spróbowania absolwenta cytrynowego. I poszedł w mgnieniu oka bo smakiem powalił pozytywnie na kolana. Kolejnym razem będzie go więcej :)

Gość gość
zależy gdzie jest ta impreza, ale generalnie ludzie rozmawiają, żartują, jak jest muzyka to tańczą.

Gość gość
nie mam zielonego pojecia

Gość gość
poważnie nie umiesz bawić bez alkoholu.

Gość gość
nawet jak jest alkohol to nie pije, bo nie lubie, a maz na ogól prowadzi. I na imprezach calkiem sporo jest takich osób. Co sie robi?- siedzi, gada, tanczy, wygłupia, spiewa, gra w coś - co kto lubi.

Gość gość
Katarzyna w*********j.