Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

20 waszych marzeń

Polecane posty

Główne marzenie to: Licencjat, Magister i Doktorat z Pedagogiki Opiekuńczej i Dziennikarstwa. 1. Dom parterowy (salon, kuchnia, jadalnia, łazienka, ubikacja i 4 pokoje) 2. Fajny Samochód 3. Piękne meble 4.Chcę być panią z Krakowa

Gość gość
Smerfetka weź się za jakąś robote

Gość gość
materialne te marzenia. Ja tam swoich nie napiszę na forum, to moja tajemnica. Ale ...ja i wszechświat pracujmy nad tym, by się spełniły. :D

Gość gość
Ja mam tylko trzy: 1 wolnosc 2 zdrowie 3 milosc

Gość gość
smerfetko - ja mam całkiem podobne, poza wykształceniem, bo już stara baba jestem i papierów mam po kokardę ;-) ale domek tak - już się buduje, ale żeby skończyć jakoś bezproblemowo... z pracą żeby było spokojnie, bezstresowo... zdrowie dla siebie i najbliższych... pieniędzy na bieżąco trochę więcej, albo przynajmniej nie mniej ... Tyle z materialnych. A o innych nie napiszę, bo mi głupio tak się obnażać przed obcymi...

Gość tylko kilka
Az 20... Ja mam tylko kilka 1 zdrowie dla mnie, rodziny 2 wiekszy dom na przedmiesciach z duzym ogrodem 3 rozkrecic moj wlasny biznes 4 spotkac jeszcze raz w zyciu, kogos kogo kiedys bardzo kochalam. Spedzic z nim jeden dzien.

1Skończyć szkołę 2Zostać dobrym psychologiem 3Być z Wojtkiem już zawsze♡ 4Jamajka 5Własny dom 6Szczęście 7Wyjście z Fobii Społecznej 8Zdrowie 9Mieć prawdziwych przyjaciół

Gość gość
1 żeby on czuł się prawdziwie wolny 2 żeby wyzdrowiał 3 dom z nim

Gość gość
Dostać pracę za super pieniądze :)