Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psełdonim33

jak przekonać dziewczynę BI do siebie ?

Polecane posty

Witajcie :) Potrzebuję pomocy gdyż podoba mi się super dziewczyna lecz niestety jest BI (dla mnie niestety, wy może uważacie że to w niczym nie przeszkadza) no ja uważam że ona jest przekonana do swojej płci bardziej niż do facetów... normalnie z nią piszę oraz ona chyba wie że mi się podoba itd. No ale mam w planach jakoś na rozpoczęcie wakacji zapytać się ją o związek... a jak dostanę koszta to wydaje mi się że nie będzie już tak jak jest teraz a bardzo bym nie chciał utraty tego co jest między nami bo dla niej poświęcił bym wszystko lecz nie wiem czy w drugą stronę jest podobnie jak nie to co mógł bym robić żeby chociaż jakaś chemia zadziałała w oby dwie strony : ) ?

Gość gość
Naprawde daj Sobie spokój i poszukaj normalnej hetero bo bedziesz tylko cierpiał, nawet jak zgodzi sie na sex z toba to nigdy cie nie pokocha Ty ja tak i bedziesz tylko cierpiał czekajac na cos co nigdy wydarzyc sie nie moze nie ztwojej winy bo ona jest pewnie przedewszystkim lesbijka. I po co ci to jak mozesz byc szczesliwy z dziewczyna hetero:-)

Nie rozumiesz nie chodzi mi że zależy mi na sexie z nią... Ona mi się podoba i w sumie nie myślę o tym żeby się z nią "przespać i nara" uważam że jest świetną osobą i że nie znam podobnej dziewczyny do niej... A cierpiał bym jak bym kiedyś ją spotkał z innym chłopakiem jak bym odpuścił... Więc wolał bym zaistnieć w jej oczach jako ktoś fajny i więcej niż przyjaciel... :) Ale nie wiem jak wejść do głowy takiej dziewczyny... Co spotkanie kupuję jej różę (wielką czerwoną bo lubi )spędzamy wesoło czas oraz nigdy się nie kłócimy no ale ani buziaków nie ma są tylko przytulenia na powitanie i pożegnanie jak to zwykła para PRZYJACIÓŁ robić. Oraz szczere rozmowy :)

Gość gość
koniecznie wyslij ja na terapie dla homoseksualistow :-D najlepiej do jakiegos zakonu.

Gość gość
A jak poszukać dziewczynę łądną z członkiem? Chcieli byśmy do trójkata z mężem.

Gość gość
Bo ona pewnie jest prawie 100 % lesbijka ale same przed soba nie chce sie do tego przyznac wiec dlatego mowi ci ze jest Bi, wiec zaakceptuj ze tak jest i znajdz sobie dziewczyne hetero. Zreszta spytaj ja z iloma kobietami a ziloma facetami spała i jak dlugo trwały w sumie zwiazki zobu płciami i z kim ma fajniejszy sex co ja bardziej podnieca, gdyby miała ochote na sex z Toba to juz dawno by do niego doszlo. chłopie spierdalj od nie poki jeszcze mozesz bo jak jakims cudem uda Ci sie ja zaciagnac do łoka to zakochasz sie wniej juz na całego a ona nie bedzie wstanie nato odpowiedziec tym samym i bedziesz tylko cierpiał czekajac na cos co sie nigdy nie zdarzy bo nie moze . Ale pewnie i tak mnie nie posłuchasz tylko pamietaj pozniej jak bedziesz miał zlamane serce ze ktos starszy i madrzejszy od ciebie ostrzegal cie ze tak bedzie

Gość gość
E tam. Ja tez jestem bi a w facetem od 7 lat w związku i wcale mi nie brakuje innych facetów ani kobiet. Spotykałam sporo kobiet biseksualnych i naprawdę miały bardzo różne podejścia do swojej seksualności. Ja np. nigdy nie związałabym się z kobietą tak na życie ale miałam 2 paromiesięczne związki z dziewczynami - tylko że one z założenia nie miały być trwałe. Ot - taka przyjaźń która czasem kończyła się w łóżku. Jeśli jesteście na tyle zżyci to zapytaj jej czy swoje życie wyobraża sobie raczej z kobietą czy z facetem. Powinna wiedzieć jeśli jest na tyle świadoma że swoją orientacje ogłosiła do publicznej wiadomości. A sam fakt, że się tym interesujesz już jej da cos do myślenia na temat twoich planów :)

"Jeśli jesteście na tyle zżyci to zapytaj jej czy swoje życie wyobraża sobie raczej z kobietą czy z facetem. Powinna wiedzieć jeśli jest na tyle świadoma że swoją orientacje ogłosiła do publicznej wiadomości. A sam fakt, że się tym interesujesz już jej da cos do myślenia na temat twoich planów :) " Chyba właśnie tak postąpię :) Jutro się z nią widzę więc zapytam się jak sobie wyobraża swoją przyszłość : ) Wydaje mi się iż jest to jedyny sposób by zobaczyła że się interesuję nią (jeżeli do teraz tego nie zauważyła, w co wątpię :) ) a jak powie że z dziewczynami no to chyba zostanę z nią zwykłymi przyjaciółmi bo nie chciał bym jej stracić bo to świetna dziewczyna :) Dziękuję za radę... W sumie nie byłem przekonany do tego forum ale widzę że zaraz po moim poście niewiele później pojawia się odpowiedź której nie sprawdzę od razu bo nigdy chyba nie byłem na takim forum co od razu są posty innych. Podsumowując Kafereria jest świetna uważam tak już po 1 pytaniu do was Oraz dzięki za radę :)

Dramatyzujesz. Może po prostu uważa, że jesteś brzydki, a twierdzi, że jest Bi, żeby Ciebie nie urazić. Zobaczysz, że jak tylko spotka jakiegoś przystojniaka to się z tej przypadłości wyleczy.

Gość gość
Psełdonim33,jak to się skończyło?